Hosszú távon az a kormány célja, hogy mindig a "jövedelem oldalon" csökkentse az adót, vagyis mérséklődjön a személyi jövedelemadó – mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár csütörtök este az M1 aktuális csatorna műsorában.

Az államtitkár szerint az adócsökkentést abban az esetben hajthatják végre, ha nő az ország gazdasági teljesítménye.

Megjegyezte, hogy most a gazdasági adatok jók, sőt sokkal jobbak, mint amire a szakértők számítottak, így nőnek az ország lehetőségei.

A kiváló teljesítménynek köszönhetően a költségvetést felfelé korrigálhatják, ami lehetőséget teremthet arra, hogy egyes szektorokban béremelést hajtson végre a kormány – tette hozzá, azzal együtt, hogy erre a 2017-es költségvetés megalkotása után kerülhet sor.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezt mar regota nyomjatok. Hol van az az 1 szamjegyu SZJA amit orban 5 eve belengetett? Hol van az AFA csokkentes? Hol van a soralatet meretu adobevallas?
Ezek helyett van 50 uj adonem amit bevezetettek te kocsog geci.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemjoezigy
Csökkentsétek, megtehetnétek, kevesebb közösből lopás és meg lenne a fedezete!
De itt nem erről van szó, hanem beindult a választási agymosás. Most minden nap kell valami olyant hallani ettől a féreg bandától, ami nem történik meg, de meg kellene történnie. Ezzel elérik, hogy a hívek és a közömbösök azt érzik ez megtörtént, vagy ha ezek a ... maradnak, akkor meg fog történni.
Megnyugtatok mindenkit, hát nem!
Ezek, ha meg akarták volna tenni, már régen meg tehették volna!
Ez pont olyan tetű akció, mint a bolt bezáratás és a bolt kinyittatás!
Elsősorban mind kettőből a szükségből boltosok jártak rosszul, és a zárás miatt a lakosság is. (mert azt még a csökött agyúaknak is illene tudni, hogy a jóról, a kényelemről nehéz lemondani!)
Mind e mellett a férgek úgy állítják be a tetteiket, mint, hogy a népakaratot hajtották volna végre. Hát nem! Bizonyították maguk előtt és a nép előtt, hogy akkor és azt tesznek meg, amit akarnak. (legfeljebb visszacsinálják, öntömjénezések közepette)
cs.n.
Ez az szja még mindig varázsszó? Ha teljesen eltörölnék, még akkor is a többszöröse maradna, amit a munkavállalónak és a munkáltatónak fizetnie kell a bér után.
Yoda69
Ezt mar regota nyomjatok. Hol van az az 1 szamjegyu SZJA amit orban 5 eve belengetett? Hol van az AFA csokkentes? Hol van a soralatet meretu adobevallas?
Ezek helyett van 50 uj adonem amit bevezetettek te kocsog geci.
lampa laz
A bérre rakódó terheket csökkentsétek a munkavállaló és a munkáltatói oldaról is te barom. Annak van értelme, mert fehérednének és emelkedhetnének is a fizetések. A szja csökkentés az igazságtalan, mert a magas fizetéssel rendelezőknek kedvez.
Kutyuska
@cs.n.: A béreket terhelő járulékokat pedig duplájára emelik, pedig már most is az egekben vannak.
lópicigáspár
2017-es költségvetés... Látta valaki az ideit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.