A Felház nevű egyházi közösségi esemény nyilvános Facebook-oldalán toboroz híveket három fiatalember – szúrta ki a Bors

A hír pikantériáját az adja, hogy a videón szereplő fiúk egyike maga Orbán Gáspár, a miniszterelnök fia. Illedelmesen be is mutatkozik:

Áldás, békesség, Orbán Gáspár.

A rendezvény egyébként április 21-én lesz a Körcsarnokban.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
Gyurcsány fia egy kórházban segít a betegeknek, Gazsi gyerek meg imával akarja megmenteni Európát és Magyarországot. Gondolom csak az igaz hívőket, és nem a hazaáruló ellenzéket. Az meg csak plusz ráadás, ha egy kis felházi pénz is gyűlik a perselybe...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
SENGENEN TÚL még értelme is lenne!!!-tolmács nélkül tiszta haszon minden térítés.egyetlen terroristával kevesebb ÁLDÁS,BÉKESSÉG,GÁSPÁR ORBÁN MEGCSELEKEDTE AMIT MEG KELLETT NEKIjee! DUPLÁN is, AMIT AZ APJA SOSE TENNE MEG!-bár ebben a családban bármi megtörténhet, a felcsutkai gazsi az új nádor(putyin pitvarában,merkelangéla szoknyájja mellett) vidám szekta alapjait rakja le ISTEN NEVÉBEN.Hajrá magyarok!
bakegya
@Január: a templomosok,nem véletlenül hungary-kummolnak-talán Ferenc pápával nincsenek megbékélve?-végül is a BALOGGAL TARTANAK,de azért böcsületükre szólva külön is miséznek néha ,néha...(a támogatásokat még nem vizslatja a lézerblokkoló,csakkk sengen után szabadon...attól függően mit üzen a táltos-sámán...)
Levendula
Ez érdekes:
"Maga Orbán református,
felesége, Lévai Anikó katolikus, aki boldog volt, hogy tíz évvel a polgári esküvőjük után 1996-ban oltár elé állhatott.
Gáspárt metodista,
Ráhelt református,
három testvérüket pedig katolikus pap keresztelte."
A mi családunk mindkét ága - szüleink, nagyszüleink, dédszüleink is - katolikusok, el sem tudtuk volna képzelni, hogy más vallásúval kössünk házasságot, mert az mindig problémákhoz vezet, lásd fentebb...
bakegya
@Levendula: hát kedves@Levendula:kegyednek örülök,hogy ilyen sikeresen sikerült vonalasnak maradni a magyar történelem viharait átvészelni!
Meglátásom EMBERI ERŐFORRÁSOK TEKINTETÉBEN A BALOG ON KÍVÜL SOSE VOLT eme ifjú hitvilágosságával kapcsolatban SZKEPTIKUS VAGYOK ,de abban biztos vagyok hogy a ROMÁNIÁBÓL NAGY SZÁMBAN BEVÁNDOROLT CIGÁNYSÁG A MÚLT SZÁZAD ELŐTŐL SZÁMÍTVA IGEN CSAKKK KERESGÉLI AZ IDENTITÁSÁNAK NEM CSAKKK A FELEKEZETIT,DE A MEGÉLHETÉSI FELTÉTELEIT IS.eZ A FIATAL EMBER MINDEN JEL ARRA HAJAZ MINT A LEGTÖBB FIATAL KAMASZ AZ APJÁVAL MENNE SZEMBE.
aZ ORBÁNINDULAT PERSZE KISZÁMÍTHATATLAN,lehetséges,tévedek.
human
@köhögő bolha: Ez az áthallás nekem is meg volt :) Azért nem hinném, hogy isteníteni az apját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.