Április idusán volt egy pedagógussztrájk. Nem nagy, de legalább csendes. Annyira csendes, hogy sokkal inkább a közvetett üzenetei érdekesek, mint maga a sztrájk. Amelyet különben, a változatosság kedvéért, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete kezdeményezett. A Tanitanék mozgalom rábólintásával. Meg persze a KLIK-kel való megegyezés után. Az utóbbi, az elégséges szolgáltatások biztosítása miatt, szükséges is volt. Az előbbi, a jelek szerint pedig elindult a légsúlyúvá válás kategóriájának ostromára. A Budapest Beacon megközvéleménykutatta a tanárokat sztrájkügyben, de lehet, hogy nem csak a tanárokat kellett volna megkérdezni. Lehet, hogy amennyiben az utcán baktató embereket kérdezik meg, akkor sokan talán a sztrájkról sem tudtak volna. A Tanítanék nevű mozgalomról meg lehet, hogy hasonló ismeretekkel rendelkezik az átlag népesség. Pontos adataim nekem sincsenek, de azt hallottam, amit nem halottam. A közlekedési járművek nem attól voltak hangosak, hogy az emberek lázas...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Nem kell elkapkodni és korán minősíteni sem ! Legalább odáig jutottunk, hogy némi zaklatásnak van kitéve a gengszterrezsim, az eltelt 5 év alatt úgyis hozzászokott, hogy azt tesz, amit akar, bármekkora ótvaros mocskosság is !
Gyakorlat teszi a mestert, azt is látni kell, hogy nem csak a pedagógusok mocorognak, hanem a vasutasok is, a Volánnál sincs minden rendben, az van hétra, hogy közösnevezőre jussanak, mert egységben az erő ! Persze egy vérrel telt ellenzéki támogatás sem ártana ehhez !
Érzik a veszélyt genyóék is, hisz nem véletlenül lengették be a "Népi osztogatás 1.0 verzió Projektet" bár a szokásos ígéret szintjén !
GeoCravker
@Toby: VAlójában bőven elég az ígérgetés szintjén maradni. A jelen baloldalibb ellenzék gyatra, és a jobboldalibb ellenzék retorikáját meg használják.
Azt nem tekinteném különben zaklatásnak, ha egy "civil" szerveződés (CKP, és vidéke) olyan akciókat szervez, ami jobban erősíti a kormányt mint gyengíti. Esetleg hatástalan a gőz leeresztésén kívül.
GeoCravker
@karma1: Gallóné szinte már mindenféle hatalommal összefeküdt...
Toby
@GeoCravker: Mégis ő a szakszervíz vezetője, szerinted miért ?
GeoCravker
@Toby: Szerintem? No nézzük csak.
A szakszervezeti tagság ma kb. 20 %-os és ez megoszlik a szakszervezetek között. Azok aránya akik a SZOT-korszakban is tanítottak, szintén ekörül van. Nem lehet, hogy azok maradtak szakszervezeti tagok, akik "hagyományörzésből" és a SZOT-on szocializálódva, lényegi elvárás nélkül maradtak tagok? S akiknek éppen ezért tök mindegy, hogy ki a főbizalmi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.