Mára a pedagógusok és az egészségügyi dolgozók többsége is ráébredt arra, hogy a baloldalt valójában nem érdekli a sorsuk, és csak felhasználják őket a politikai akcióikhoz - közölte a Fidesz-frakció péntek délután az MTI-vel. A kedélyes elmúltnyolcévezés mellett: Gyurcsány Ferenc és a szocialisták mindig csak elvették a pénzt az oktatástól és az egészségügytől a közleményben azt írják: (bezzeg) a polgári kormány 2010 óta folyamatosan pótolja a pénzeket a köznevelésbe és az egészségügybe a fejlesztéseken, adósságrendezésen, béremeléseken keresztül. A pedagógusok és az egészségügyi dolgozók voltak az elsők, akiknek béremelést indítottak

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gemüs52
Jogos !" Nem érdemes kommentálni " ,"Beszéljünk inkább másról " .De az a nagy baj,hogy még sokan vannak akik nem így gondolják, hanem hisznek ennek a hazug kormánynak és hazug miniszterelnöknek .
percsi
A pedagógusok és az egészségügyi dolgozók voltak az elsők, akiknek béremelést indítottak, csak indítás előtt elakadt, vagy véletlenül Mészáros számláján landolt, és ezért nem érkezett meg. Türelem, meg fog érkezni!
Toby
Még valami, ami tényleg origi új ?

"Polgári kormány" alatt értsd: tetves gengszterrezsim !
Pestilence
Inkább tegyék ki a fideszt az ablakon keresztül.
human
Hát én inkább úgy látom, hogy magukért állnak ki a tanárok és az egészségügyi dolgozók is. De csatlakoztak hozzájuk más szervezetek is. Például a bírák egy csoportja. (A LIGA szakszervezetről semmi hír, de nem is hiányzik)
Jól megvannak ők pártok nélkül is. Az meg csak a helyzet súlyosságát erősíti, hogy a fidesszel szemben eddig oly türelmes Gallóné is igencsak bepöccent. Pedig sokan már a kilépés fontolgatták a PSZ-ből, mert túl puhának tartották.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.