Orbán Viktor még Stuttgartban járva is lépten-nyomon rajongókba botlik, annyian szeretik, hogy még egy ottani tévétorony tetején lévő, üvegfallal határolt impozáns étteremben sem tud elbújni, van ilyen. Elhittük a nyugdíjvagyon-megmentést is, miért pont ez ne lenne igaz?

A Németországban dolgozó kolozsvári fiú és a Kedves Vezető "véletlen" találkozásáról mi is beszámoltunk, a Sztárklikk azonban hosszabban kielemezte a fotózkodásról készült videót.

Írják, elég gyanús, hogy egy erdélyi srác épp Stuttgartban tölt három hetet, amikor is ugyanabban az étteremben költi el az első vacsoráját ahol Orbánék, majd "Magyarország legvédettebb személyét minden további nélkül megközelíti", odaengedik az asztalához, sőt, biztonságiaknak nyoma sincs a felvételen. A fiú ezután kér egy képet a miniszterelnöktől és Deutschtól, a két jó fej politikus felugrik, a stáb profi fotósa pedig már kattint is – holott máskülönben ez úgy szokott történni, ugye, hogy aki összetalálkozik egy "hírességgel", és szeretne tőle fotót, az átadja a saját készülékét egy harmadik személynek, aki azzal lekattintja őket.

Ja, és minderről profi werkvideó, vágásokkal, több szögből, spontán, feliratozva, aznapra, váratlan.

Hát persze.

Pont úgy, mint az Orbán Viktor nem vagyonos ember. Éppen csak a felesége, a testvére, a veje, az apja, a lánya, a kutyatartója és minden jöttment lett valahogy hirtelen vagyonos körülötte... Na, erről lehetne majd még egy szép mozit forgatni. Ahogy a parlamenti ülésnap után megfáradt miniszterelnök kuporog a Pancho tövében... csíkos nájlonszatyrából féldekást vesz elő... úgy leselkedik be a meccsre, amíg várja, hogy az úri nép kifele menet eldobálja a nagy dekkeket. Szomorú zongorajáték, a kisvasút füstjével az égre svenkel a kamera, stáblista, újabb kétharmad.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Orbán és Rogán versenyben van a hazudozásban.
Javaslom legyen a nagyotmondás egysége egy rogán. Ez egy akkora egység, hogy a normális emberek nagyotmondásait mikrorogánban lehet csak kifejezni!!!-:)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Kurvára érdekes!ezek a román gyerekek mindenhol ott vannak!Télen nyáron zivatarban, mintha csak erre várnának!!!
bencemacska
A romániai srác nyilván magyar állampolgár, egyébként nem lenne olyan munkahelye, hogy ott vacsorázzon, ahol találkoztak! (Románia a schengeni határon kívül van!)
micfild
@dr. prédikátor... nanáááá emlékszel az ominózus március15re?? amikor havazott... vityka és sanya meg a terepjárójukba felvettek két fiatalt és elvitték őket a kamionig.. és a fiatalember.. erdélyi-... naná--mi más.. még sosem látott akkoraaa havat:-D... Tök életszerű volt .. az egész..ááááá Erdélyben nincs akkora hó mint amit akkor összefújt a szél.
Már akkor lefordultam a székről, amikor vityka reggeli után a félcipőjét és bakancsát mérlegelte a kezében aztán kinézett az ajtón látta hogy hóóó és leült bakancsot húzni... közben meg bekiabálta.. hogy sanyiiiesiikkkahóóóó.
lehet megvan még valahol a video a jutubon
micfild
@micfild: itt van ni
www.youtube.com/watch?v=hwyPzgVFbiA
azóta sem hagy nyugodni a gondolat hogy ezek akkor együtt aludtak -e
cs.n.
Véletlenül anno a márciusi hóhelyzet idején is erdélyiekbe botlott, akiket "megmentett". Véletlenül azt is vette a kamera.
bencemacska
Orbán és Rogán versenyben van a hazudozásban.
Javaslom legyen a nagyotmondás egysége egy rogán. Ez egy akkora egység, hogy a normális emberek nagyotmondásait mikrorogánban lehet csak kifejezni!!!-:)))
cs.n.
@micfild: Megelőztél, én is erre gondoltam. :)
micfild
@bencemacska: ez marhaóóó
ha a nagyotmondás mértékegyége 1 rogán akkor orbán = 1000rogán.

de javaslom terjesszük ki a dolgot.
az ocsmánykodás mértékegysége 1 dajcstompi.

van még ötlete valakinek?
KERKA
@micfild: naná, hogy együtt:)))))))))))))))
soljanka
Mily életszerű, hogy egy erdélyi román fiú Németországban pont abba a luxuséterembe ugrik be vacsizni, pont akkor, amikor és ahol a főni is ott van. :)
bencemacska
@micfild: ma, 29:21
Legyen a pofátlanság/öndicséret mértékegysége az 1 Matolcsy/kuszaszem!-:)))
Jankó123
Mennyien lehetnek ezek a magyar állampolgárságú erdélyi fiatalok, hogy lépten-nyomon beléjük botlik ez a "Félbeharapott Óriás"?
-Szerintem a két "Qrv@ra véletlen spontán találkozás" között nem tudott egyetlen "magyarországi földi halandóval" sem ilyen közelségbe kerülve egy fotóra összeborulni, mert Ők nem tudnak áthatolni a TEK-legények védőgyűrűjén, pedig mennyire szeretik a mi urunkat és védelmezőnket!
:-)))
bencemacska
@Jankó123: Igy van, ezek a "véletlen" erdélyiek mind magyar állampolgárok!!!
nezelodo
Már azt hittem csak egyszer történhet meg a nagy találkozás, mint a hóviharban az autópályán Orbán által megmentett kisminkelt erdélyi testvérünkkel történt, aki engedelmesen átült egy másik autóba, mert megkapta a zseniális SMS-t! Na bumm éppen a minielnökünk kisbusza volt az a másik autó...
vadnarancs
Ugandában nem a srác pislog ott a háttérben? Valamelyik migráncsos képen is őt vélem felfedezni... Semmi baj, a narancshályogosok nem veszik észre az azonosságot, ezért is a GYúcsányi a hibás meg emuttnyócév!
human
Matek tanárom tanította, hogy matematikailag annak a valószínűsége, hogy helyből átugrok egy házat nem 0, hanem nagyon kicsi.
Mikor Orbán a behavazott autópályán pont egy erdélyi párt vett fel az autójában akkor pont azt furcsáltam, hogy a kisbuszba beszálló pár meg sem lepődött a kamerán. Én azért megkérdeztem volna, hogy ez egy tévéstáb, vagy mi? Furcsa, bár nem lehetetlen.
Jankó123
@bencemacska: Azért jár a "főnök" VW Transporterrel, mert annak a csomagtartójában nagyobb mennyiségben lehetnek elrejtve az ilyen esetekre ezek a "Friss-Magyarok"!
Hiába na, még sincs ingyen az az "Álompolgárság"! Azt a "Jóurunknak" meg kell szolgálni!
:-)))
human
@Jankó123: Tényleg és még a TEK-eseknek is van hely :)
Toby
Bizony. hetekig készültek a "spontán talira" a csávó már kinézet tmagának egy nyugis helyet a futsalom barom csordájába !
pbalage
Az én világomban így néz ki minden általában.
- vagyunk mi, emberek. Akik úgy élni szoktunk, boltba járunk, menekülünk, eszünk, alszunk, dolgozunk.
- vannak a maffiózók, akik megmondják, hogy ezeket a dolgokat mikor és mennyi pénzért cserébe tehetjük meg. Az ő érdekük az, hogy egy általuk generált alternatív valósággal szembesüljünk az életünk minden percében annak érdekében, hogy tovább maffiózhassanak.
kkalman
Fiúk! A hazudás még nem olimpiai sportág. Kár ennyire gyúrni rá, hogy indulhassatok az olimpián!
bakegya
Jé a Varga is ráér arra Deutshlandoljon egyet ,de hol a tolmács,a Balog.
Desischado
Úgy valódi ez a videó, ahogy én vagyok a Pápa! Eléggé életszerűtlen ez a helyzet, látszik, hogy nem valódi!
sokanvagyunk
Búzaföldön mégsem fotóztathatja magát, azt már levédette a nagy elődje.
magyarbakancs
Hozzá teszem mért kell védeni Orbánt?
Nem a nép gyermeke?
Mindent megtesz értünk dicső géniusz,kárpátok fél istene.
namihami
Gonoszkodtok egy másik fotón szereplő pocakja miatt. Na, akkor képzeljétek el, milyen sok vacsorát kellett ennek a szegény embernek (persze a nép és ország, vagyis a mi érdekünkben) megennie, hogy merő véletlenségből pont akkor és arra vetődjön egy echte erdélyi magyar gyerek, aki ráadásul még fel is ismeri a véletlenül pont ott és akkor vacsorázó Gazdit.
Képzeljétek el, hogy ki mindenkivel fog még ez a gyerek összefutni, ha már a három hét első estéje ilyen óriási szerencsével kezdődik. Merkel, Obama, Ferenc pápa, nem is merem tovább sorolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.