A Kodály központi iskolához tartozó valamennyi tagintézmény vezetője e-mailt kapott Szabó Zoltánné Kudomrák Zsuzsanna főigazgatótól, melyben név szerinti visszajelzést kértek az intézményekből arról, ki vesz részt a szerdai sztrájkban, s ki nem – tudta meg a Sonline.

A pedagógusok a laphoz fordultak, mert úgy érzik, ez nyomásgyakorlás. Korábban ugyanis csak azt kellett előzetesen jelezni a munkáltató felé, hogy hányan nem veszik fel majd a munkát, de azt nem, hogy név szerint kik.

Listázzák a sztrájkra készülő tanárok nevét Kaposváron

Szabó Zoltánné Kudomrák Zsuzsanna főigazgató azt mondta, kell a név, mert különben nem tudják megállapítani, hogy kitől kell levonni a le nem dolgozott nap munkabérét.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glorianna
Szólni kellene a főigazgatónak, hogy a névsort csak a sztrájk után tudják odaadni, ui. szándékért (részt kíván venni a sztrájkban) még nem jár fizetésmegvonás, csak a megvalósult "mulasztásért".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Ezek szerint Rákosiék uralmától sokat nem fejlődtünk !
papa.49
@justhpeter: Nem hát még mindig az a helyzet hogy sokaknál ,,az eszme, győz az ész felett,, pont mint a kopasz, golyófejű főtitkár idejében!!!
KisGenyo
Listázzák a sztrájkra készülő tanárok nevét Kaposváron IS!!!
KisGenyo
Remélem Szabó Zoli rendesen betömködi majd Zsuszika lukait otthon! ;-)
KisGenyo
@justhpeter: Annyit mindenképpen, hogy szabad kritizálni a rendszert és nem tépi ki érte a körmeidet az ÁVÓS a pincében... ;-) Max. rádszáll a NAV, az ANTSZ, a TEK, meg az MTV hiradó. XD
KisGenyo
Kéne egy új protkó ennek a csajnak... XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.