A fene gondolná, hogy éppen a Fidesz helyi országgyűlési képviselője, a korábbi polgármester Bencsik János áll bele abba, hogy ne kérjenek nagy sportcsarnokot ajándékba odafentről, elég lesz a kisebb is. Márpedig a politikus honlapján megjelent egy szerző nélküli, gyanúsan öninterjúnak tűnő beszélgetés, amiben teljesen logikusan levezeti Bencsik, hogy miért felesleges egy hodály Tatabányára. Bencsik azzal kezdi, hogy miután az állam állja az építkezés költségeit, épülhetne akár a 6500 fős aréna is. Aztán megteszi, amit sok helyen nem, kicsit tovább gondolja az ajándékot.„Kérdés az, hogy egy ekkora létesítmény megtölthető-e rendszeresen színvonalas sport- és kulturális rendezvényekkel? Lesz-e minden férőhelyre fizetőképes kereslet, s lesz-e a mindenkori államnak és önkormányzatnak nagyvonalú költségvetési háttere, hogy az üzemeltetési költségek is rendelkezésre álljanak?”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Nahát rájöttek mivel spórolhatnának nekünk a fijjuk,miunután igen nagyrést rávertek a seggére az AJRÓ MILLIÁRDOKNAK-a CSOK-olás reméljük marad,mert igen nagy segítség ANNAK 10 MILLA AKI KAPHAT!D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.