Új látványeleme lesz a világörökségnek, a semmiből csinálnak egy panorámás teraszt Orbán Viktor dolgozószobája elé. Megközelíteni nem lehet, alulról a fák kitakarják, de kicsit lentebbről látszik, hogy nekiálltak a Várban a Karmelita-kolostor átalakításának. Ebbe és a mellé felhúzott új épületbe költözik majd a Miniszterelnökség és itt lesz Orbán Viktor dolgozószobája is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
ja közpénzből lehet urizálni...kérem szépen...
RonaGyuri
Még jó, hogy a régit akarják visszaállítani! =))
verum
Nem is értem, miért nem építenek neki egy vadiúj várat? Ezzel a régi, romos épülettel kell beérnie egy ilyen nagy és karmatikus embernek? Nem volt mellette senki, aki figyelmeztette volna, hogy mástól levetett gönc hozzá azért mégsem lenne elég méltó?
Hiszen annyi elrabolandó vagyon van még az országban, tessék jobban, hatékonyabban kihasználni!
Gondolom még trónterem sincs abban a vacak kolostorban. Különbet érdemel szeretett vezérünk!
namihami
Teljesen jogos és helyes, hogy egy Dunára néző erkélyt építsenek, bár egy Dunára néző bitófa is kedvére lenne a népnek. És annak árát akár közadakozás is behozná, nem kéne a drága adóforintokat fecsérelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.