A Magyarország a Magyar Egészségügyért Civil Társaság nyílt levelét tette közzé Sándor Mária a blogján. Az üzenetben a szervezet arra kéri az oldalaikon hozzászólókat, hogy a nemes ügy érdekében fejezzék be a gyűlölködést.

"Az utóbbi napokban szomorúan tapasztaljuk, hogy olyan fokú gyűlölködés és vitasorozat indult el oldalainkon, amit nem tartunk méltónak az általunk képviselt ügyhöz"

- kezdi sorait a szervezet.

A társaság azt írja, civil szervezetként civil emberek kívánnak megszólítani, legyen az bármelyik párt szimpatizánsa. "Mindenkinek szuverén joga, hogy melyik párttal szimpatizál" – fogalmaznak.

"Első pillanattól valljuk, A Magyar Egészségügy nem pártpolitikai kérdés, hanem Nemzeti ügy! Mindenkit érint, legyen az LMP-s, PM-s,DK-s, Jobbikos, MSZP-s, vagy akár FIDESZ-es vagy egyéb pártszimpatizáns, akik jelenleg nincsenek a parlamentben"

- írják.

Sándor Mária: mindenki fejezze be a gyűlölködést!

A szervezet leszögezi, nem kíván pártpolitikát folytatni, és ezért arra kér mindenkit, hogy szüntesse meg a gyűlölködést az oldalakon.

"Ezen úton is kérjük szépen, aki nem ért egyet céljainkkal, ne keltsen gyűlöletet, erre elég sok felületet talál – ez nem az a hely"

- olvasható Sándor Mária blogján.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Sajnos ez a rákfenéje az országnak.
Pedig az egészségügy az a pont, ahol mindenkinek össze kellene fogni.
Én aztán igazán nem csípem a jobbikosokat, de most mindenkire szükség van. Ne a kormányváltást nézzétek, hanem az egészségügy helyzetét. Hogy mi lesz, ha nem lesz orvos, nem lesz ápoló, nem lesznek műszerek!
Egy ilyen helyzetben mindenki elsősorban ember és csak utána pártszimpatizáns!
Ne hagyjátok, hogy kikezdjék Sándor Máriát!
A hatalom mindent megtesz, hogy ellenségeskedést szítson, most az életünk a tét, mert az egészségügy nélkül mind nagyon nagy bajban leszünk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Én sem birom nem gyűlölni orbánt és a bandáját. De értem Sándor Máriát, nem széthúzni kellene, hanem összefogni!
perfekt
@Desischado: Szia.Igazad van neked is-de tudnunk kell,hogy az emberek,örökölték a zsigeri gyűlöletet hosszú évtizedek során, az haladt az életben aki ,nyalizott ,besúgott,(Persze tisztességes emberek is voltak,s vannak szép számmai) akik így érvényesültek,az életben-akik valóban úgy éltek,hogy egyszer élünk--és mások nyomorán lettek, azok akik.Most is ez van.A küzdeni akarók mellett ott vannak a haszonlesők,kik látszólag veled vannak,közben azon munkálkodnak,hogy ők hasznot húzzanak a lehetőségek mentén a jobbítók harcából.Radnóti verse minden korra érvényes, mert időtlen igazságai vannak! Eszmék vezérlik a politikát, a politika pedig álságos és hazug, és mégis elvárásai is vannak,,hogy lelkesedni kell a meghirdetett jelszavakért,szót emelni ellene vétek!Hallgatni nem kell,de nem érdemes szólni ,mert nincsenek segítő fórumok,és ami van esetleg erőtlen-vagy nagyrészt a haszon reményéhez adja nevét.Ezek mind politikai kalandorok-szemfényvesztők.Radnóti " Oly korban éltem én e földön"...írása ihletével.
magyarbakancs
Tisztelt Hölgyem ont a politika és a jó akarat be fogja darálni.
Nem önnek való.
Mint EÜ dolgozó mondom soha, semmikkor nem lesz itt változás csak akkor, ha az embereket rászoktatjuk az ö gondoskodásra.
Mert közös lónak túrós a háta.
Csak a több biztosítási rendszer fogja meg oldani a paraszolvencia,a fizetés és a normális EÜ ellátást.
36 év tapasztalata mondatja velem ezt.
christike
A politika már rég bedarálta ! Nem hiteles S.M. ! ) Amennyiben annyira elkötelezett lenne, akkor a hivatásának élne , mint sokan mások ápolók -orvosok és sorolhatnám ! Nem mindenki kockáztatja az állását,és nem mindenki akar külföldiában gyógyítani . / a saját véleményem/ Először az LMP-s képviselő urat istenitette a blogjában ,most pedig, no nem folytatom .
Nil
@magyarbakancs: van másik út is-sajnos a biztosítók szintén tisztességtelenek
magyarbakancs
@Nil: Dolgoztam több biztosítási rendszerben.
Én egy az egyben átvenném a Német rendszert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.