A riportereket rendszeresen, pökhendi módon semmibe vevő Kósa Lajos ismét hozta a formáját. Az újságíró kérdésére esze ágában sem volt válaszolni, inkább személyeskedéssel terelte el a témát – látható az RTL Klub felvételén.

A Fidesz frakcióvezetője arra hivatkozik, hogy ezek úgynevezett "doorstep sajtótájékoztatók", amik egyetlen témáról szólnak, minden más kérdést az általános sajtótájékoztatóin lehet feltenni. Ilyenből azonban egyet sem tartott, mióta bevezette az új szabályt.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Kósa Úr ! Önt valakik megválasztották parlamenti képviselőnek. Na már most ha egy újságíró kérdéseket tesz fel Önnek, sajtótájékoztatóján, legyen már Önben annyi magyar vagányság, hogy megtisztelteti az újságírót, vele egyet ezt a népet is, hogy őszintén válaszol. Nem dadog, makog, kertel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Ez egy hülye,fidesz magja.Majd az Orbán tv ben írnak neki valami jó szöveget ,igazság az provokatív számára,szívesebben beszélne,hogy miből vette a házát!
bretagne
@vonotok: Ezek kivétel nélkül mindegyik, fordítva ülnek a lovon. Semmi alázat nincs bennük, ilyen nagyképű társaság a világon nincs. Elhúzhatnának már.
qrfly
nem tisztelt SKRIBLEREK !!!

elmondanátok , hogy mi a búbánatos lónemiszerv-ért NEM FELEJTITEK EL EZT A KIS IZÉT?? MIÉRT NEM NÉZITEK LEVEGŐNEK ???
feco fero
Kósa Úr! Teljesen igazad van! Ha ezek a firkászok nem fogják fel, hogy az adott tájékoztatón Te, vagy bárki a kormány részérő, miről akar tájékoztatni, az nem az Te hibád. Igen is meg kell regulázni őket.
Miután sajtó tájékoztatóról van szó, Te tájékoztatod őket, és nem ők Téged! Ámbár lehetséges, hogy Ők meg minket akarnak tájékoztatni!? Ez persze nem is olyan fontos?!
A lényeg, hogy Te és Ti miről akartok minket tájékoztatni,! Nem de?
Ha továbbra is ilyen értetlenek, egyetlen firkászt sem kell meg hívni a tájékoztatódra!
Apatszerek
Miért hiányzik a hírhajhászból az értelem?
Pálinkafőző Rézüst
laja, nem zavar a zörgés, amit a diónyi "agyad" művel a fejedben??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.