Vona Gábort pénteki sajtótájékoztatóján arról kérdezte az Index, hogy mi a viszonya az olyan "radikális vadhajtásokkal", mint a Betyársereg, vagy a nácik.

A Jobbik elnöke a Betyársereget sportklubként ismeri, és azt is elárulja, hogy még szocialista érzelmű barátai is vannak. Meg persze nácik is.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Jobbik szerintem az pontosan ami volt. Cukiskodik Vona, de a válla felett hátra tekint és rákacsint rasszista barátaira, hogy nyugi, csak megjátszuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
@Borsodi: - Izrael egy ország, mindenféle emberrel. (Egyébként ok nélkül nem szoktak kitiltani senkit egy országból)
Viszont a nácik egyféle nézeten vannak. Akinek náci a barátja, az náci.
Nem tudsz erre semmit felhozni ellenérvként.
A gárdisták miért csak a bűnöző cigányok ellen vonulnak? A bűnöző nem cigányokkal ezek szerint jól megvannak. És még tagadnád a rasszizmust?
Szerintem hagyd abba, mert csak jobban átlátni a szándékodon és fekete pont jár majd érte valahol. ;-)
darwin
@ziziplanet: Hülyékkel vitatkozni annyi,mint galambbal sakkozni:feldönti a bábukat,rászarik a sakktáblára és ugrál,hogy ő nyert.
Törölt felhasználó
@darwin: persze, mivel a királyon kívűl nem ismeri a többi figuráját. Rossz így sakkozni:) De ne hülyézzük le, nem az! Nagyon is jól alakítja, amit kell éppen.
Borsodi
@verum: A pontokat nem gyüjtöm de ha adnak az se gond.Rasszizmus van és lesz is mindig,de ez az emberek felfogásán múlik Csak,hogy tudd Izraelből azért tiltottak ki mert Magyar vagyok, Mond hatnám mert biztos rasszisták, a testi épségem megóvása érdekében tették,ezzel magyarázták.Egyébként Magyarország is egy ország,mindenféle emberekkel,de azt nem tudtam ha zsidó a barátom zsidó vagyok.
A legtöbb betörést ,magán elleni személy ellen indított támadások 87%_cigányok követték el 2011ben és voltak családok akik kérték a segítségét a gárdistáknak mert terrorban éltek a romáktól.Akkor ki a rasszista?Legkönnyebb bármi sérelem éri őket mit hallunk azért mert cigány vagyok,te geci rasszista.Nem tudom de külföldön nem egyszer jöttek oda hozzám és mondták hogy ő Gipsy te mi vagy? Csak nálunk probléma ez,más országban nem jelent gondot ki honnan jött milyen nyelven beszél. alfahir.hu/node/23785
Kész nincs több véleményem,csak egy kérdés melyik párt a megfelelő szerinted?
verum
@Borsodi: - nem hiszek neked, hogy azért tiltottak ki, mert magyar vagy.
A rasszizmust meg nem fogadom el, ha létezik is, elfordulok tőle, akár cigányról, akár nem cigányról van szó.
Egyik pártnak sem vagyok szimpatizánsa.
magyarbakancs
@szettevette: Amit le írtam minden politikai pártra értettem.
Főleg a ma regnáló jobb oldal ilyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.