A napokban röppent fel a hír, miszerint Vécsey László fideszes képviselő és felesége 45 ezer forint állami támogatást vettek fel mosógépcserére, az Otthon Melege program keretében.

Az ügy nagy port kavart, hiszen valószínűleg nem Vécsey családja az, aki igazán rászorul erre a politikusi fizetéshez mérve csekély összegű támogatásra.

Vécsey-Hlinka Csilla, a feleség a fideszes képviselő Facebook-oldalán azt írja, neki is jogában áll igénybe venni a támogatást, mert a társadalomnak ugyanolyan tagja, mint bárki ebben az országban, de a pénzt nyugdíjas édesanyja részére igényelte, akinek nincs internet-hozzáférése – szúrta ki a 24.hu.

Mielőtt „jóakaróink” bármivel megvádolnának, megkérdezem: Önök/Ti nem tettétek volna meg ugyanezt a szívességet?

Úgy látszik, arra már nem jutott pénz, hogy a nyugdíjas édesanyát támogassák.

Vagy mégis találtak a zoknik alatt?

Sajnálom, hogy ez az ügy ekkora port kavart. A jogszerűen elnyert 45.000 Ft támogatás befizetését a mai napon elindítottuk és egyúttal a támogatási szerződés felbontását is kértük.

Vécsey felesége egy Wass Albert-idézettel zárta üzenetét.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Tehát addig amíg engem a qrva alaptörvényben köteleznek arra hogy támogassam a Szüleimet addig ti görények ezt az állami támogatásból teszitek meg?? Na ez szép!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@verum: tényleg nem értik.. ők már abban a hiszemben élnek , hogy nekik minden jár.
Jozefina
Hazug csaló banda, kár magyarázkodni!!! Majd, ha a jövedelemben is egyenlőek lesznek a sok-sok nélkülözővel, akkor igényeljen mosógépet, addig meg szégyelje magát!!!
kkalman
@Jozefina: ma, 09:38 A szégyen ismeretlen fogalom a számukra. Így szégyellni sem tudják magukat.
Dr plágium
A g...i képviselőnek közel 1 millás fizetése van, gondolom a nagysasszony is keres pár százezret...abból kellene az idős szüleiket segíteni.
Elveszik a lehetőséget azoktól akik valóban rá vannak szorulva.
spu00
Előre bocsájtom, hogy butaság volt, de nem törvénytelen.Arra nagyon jó, hogy támadási alapot hozzanak létre. Érdekes módon ellenzéki képviselők hasonló ügyét nem hozzák elő, pedig ott is van hasonló.
Ha ennyire felháborító, akkor az ellenzéknek törvény javaslatot kellene benyújtani, hogy mi az a rokoni, baráti kapcsolat, mi az a lakóközösségi távolság amin belül semmilyen más állampolgárt megillető tevékenységet nem vehet igénybe. Ha ez megvan, egyszerűbbé tehetik az illetők életét, illetve kötelezhetik önmagukat az ország elhagyására, hogy megkönnyítsék az ellenzék nehéz életét, hogy csak az ország felemelkedésével foglalkozhassanak. Mert biztos ezzel foglalkoznának, a mi épülésünk érdekében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.