Még hogy nehéz terep a média?! Egy jegybankkal az ánuszban néhány sportzakós kissrác is tud gyorsan, nagy lapot csinálni! Másfél év alatt több mint 500 millió forintot lapátoltak ki az MNB alapítványai a VS.hu-t is kiadó New Wave Production Kft.-be, a strómanokon keresztül Matolcsy György unokatestvéréhez tartozó kiadócégbe, amely tavaly az Origot is bekebelezte.

Az MNB által létrehozott Pallas Athéné alapítványok most nyilvánosságra hozott szerződéseiről a 444.hu írt, ezekből végre kiderült, hogy pontosan milyen cégeknek, milyen célból és pontosan mekkora összegű támogatásokat adtak megalapításuk óta Matolcsyék pénzégetői.

A 444 összesítése a támogatásokról itt olvasható, és megjegyzik, a New Wave korábban a jegybank növekedési hitelprogramjából már kapott 500 millió forintot, az Origo vásárlásához pedig a jegybanki felügyelet alatt álló MKB adott milliárdos nagyságrendű kölcsönt.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Miközben az áfa az egekben van, mindenféle csalásnak megágyazva évek óta és a szegény emberek fizetik.Egy kommentet találtam, egy az egyben átmásolom ide, mert ugyanezt gondolom róla:

Ekkora világrekorder áfával a cégeket ellehetetlenítik és hogy fenn tudjanak maradni, csalásra késztetik őket.
A szegény magyar meg akkor is fizeti, ha éppen kenyeret,benzint vagy akár pelenkát vagy tampont vesz .Az áfa a magyar emberek sorvasztó-adója lett,hogy abból csórjanak a milliárdosok.Komolyan mondom,hogy az áfa ilyen mértékű alkalmazása magyarellenes bűncselekmény.
És mit csinálnak az offshore-milliárdosok? Szépen lekönyvelik offshore-ba és még ott is veszteségbe, biztos ami biztos.
Szingapúrba repkednek.Nemhiába nevezik az áfát a szegény emberek adójának,mert a gazdagok nem fizetik.Nem jól van ez így!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@percsi: A főügyész Polt Péter feleségét az MNB 5 millió forintért alkalmazza. Van még kérdés?
444.hu/2015/06/05/rtl-polt-peter-felesege-havi-negymilliot-keres-az-mnb-nel/
human
Emlékeztek még az Ökotrás alapítványra? 10-15 rendőr rohanta le az alapítványt lefoglalni az iratokat. Alig fértek el a kis irodában. Még otthoni házkutatást is tartottak. A vége annyi lett, hogy valami rákkoktélos számlán lovagoltak Lázárék. Ezek után lesz rendőrségi lefoglalás az MNB-ben, lesz házkutatás? Áááá dehogy.
percsi
Na, ezért tartunk itt! Siránkozunk, és megint siránkozunk. Polt Péter feleségének azért jár havonta 5 millió, mert mi annyit adunk neki. Lázárnak azért van hatalma, mert mi adtuk a kezébe. Azért vásárolják fel a földjeinket, lopják el az adóinkat, mert hagyjuk, hogy lopjanak. És sorolhatnám. Mindenki dúl-fúl magában, azt annyi, többre már nem képes. Elgondolkodtunk azon, hogy azért van ez így, mert szerepcsere történt? Én úgy tudom, hogy a politikusaink vannak értünk és nem fordítva!
Az orvosokat, nővéreket, tanárokat szidjuk-köpködjük, pedig melléjük kellene állnunk, mert egy cipőben járunk, mert amit tesznek, azt értünk is teszik. Puha pöcsök vagyunk!
A rendőrök mire is esküdtek? Arra, hogy a tolvajt, rablót fogják védeni? Ha a kifosztott nép mellé állnának, ha saját magukért és családjukért kiállnának, azonnal megtörténne az, aminek már 25 éve meg kellett volna történnie. Ezt én így gondolom, javítsatok ki ha tévedek!
human
@percsi: Ha visszanézünk a történelemben évszázadokra vagy akár csak az 1900-as évekre. Láthattuk meddig engedte a magyar, hogy kihasználják. Nagyon nagy az ingerküszövünk. Ami viszonylagos optimizmusra ad okot, hogy a történelmi törvényszerűség, hogy mindig eljön egy pont, amikor már olyan szintű az igazságtalanság, hogy elsöprik a pöffeszkedő nagyurakat. Most itt Magyarországon nem tudni, hogy mikor következik be. Talán ha már a bankszámláinkról vesz le a kormány pénzt államadósság csökkentés néven. De talán még ez is kevés lesz. Talán majd akkor takarítjuk el őket, mikor az emberek közé lövetnek. Az biztos, hogy Magyarországon megállt az idő és sokkal többet viselünk el, mint egy igazi európai ország.
Orbánnak igaza volt, félázsiaiak vagyunk. Fát lehet hasítani a hátunkon és ő ezt meg is teszi.
Kertész Ákos mondta egyszer: "A magyar genetikusan alattvaló." Támadták ezért minden irányból. Nekem sem tetszett. Az idő sajnos őt igazolja.
prime777
"Nos, hát többek között erre kell az MNB alapítvány,vagy alapítványok,és ezért is akarták mindenáron,törvényileg titkosítani. A Matolcsy család külön hitbizománya lett.Ez csak nálunk elképzelhető, esetleg még Fekete-Afrika egyik másik diktátor által uralt államában."
Ótvaros mocskos fidesz bagázs, a szavazóikkal együtt.
Toby
Bűnöző büdösbogarak - szabadlábon !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.