A Demokratikus Koalíció (DK) hűtlen kezelés miatt feljelentést tesz a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alapítványainak költekezései miatt, továbbá felszólítja az érintett szervezeteket, hogy fizessék vissza a jogtalanul felhasznált pénzeket.

Varju László, az ellenzéki párt alelnöke, független országgyűlési képviselő szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatóját követően az MTI-nek elmondta, immáron nem csak sejtés, hanem tényekkel igazolt bizonyíték, hogy a jegybank alapítványai milliárdokat költöttek feleslegesen.

A DK tiltakozik a "rokonok, haverok finanszírozása ellen" és követeli valamennyi kifizetett támogatás visszafizetését – hangsúlyozta a politikus, aki a legfőbb ügyészt is felszólította, ne halogassa az ügy vizsgálatát, és haladéktalanul állítsa bíróság elé azokat, akik "ellopták a szóban forgó 250 milliárd forintot".

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ha a magyar igazságszolgáltatásba bíznak, akkor nehezen lesz eredményes!!! Az EU bíróság remélhetőleg gyorsabb és pártatlan lenne!!!
Eriksson
Mégis csak örömteli, hogy van legalább egy olyan cég melynek egyetlen programja, hogy bárkit, bármikor, bármiért feljelent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.