Már számtalan fórumon (Magyarul Balóval, rádió, blog...) hangoztattam az elmúlt hónapokban, hogy a CSOK januárban egy ingyen reklám volt a kormány számára. Kezdődött azzal, hogy az új CSOK programot elméletben januártól lehet igényelni, gyakorlatban február végétől kezdett működik, és a valóságban a rendszer még ma sem képes teljesen kezelni a helyzetet, mert a minisztérium napról napra küldi a legújabb értelmezéseket a februári tv. módosításhoz. A lényeg, hogy még véletlenül se kapd meg a CSOK támogatást! Nézzünk egy példát! Ikerházat szeretnél építeni egy másik családdal közösen, amivel generál kivitelezőt bíztok meg. Van 2, van 3 gyerek és kellene a CSOK 2,6 vagy 10+10M forint állami támogatás+kedvezményes hitel. Mindezt jóhiszeműen megterveztétek mondjuk februárban, elkészítettétek, beszereztétek a papírokat, majd március végén beadtátok az igénylést. Kifizettétek a 30-40 ezer forintnyi szemle díját és egyéb járulékos költségeket. Már mennétek szerződni a bankba, amikor jön a...

Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A szőke lúd az orbánc-reklámban majdnem elolvad, mert micsoda hatalmas segítség a 2 x 10 milla ! Meg az adó "ismét"(?) csökkent, mondja egy jól megfizetett hivatalnok !
Agrárvakítás - ahhoz értenek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Vigyáznak arra, nehogy a fél ország ismét adósságcsapdába kerüljön.
Borsodi
Fidesz célja ellehetetleníteni az embereket.Félelemben éljen a nép.
bakegya
ORBÁN CSÓK-jára,PÖCS-ére-?-még hogy HATALMAS SEGÍTSÉG...???
Még fizetnék már külön ADÓT IS,csakkk hagyja abba a fiatal anyának és apának valók felzakkantatását-mert ez nesze semmi fogd meg jól komposzt a bunkóknak.
nezelodo
Akikkel beszéltem, (fiatal, városi, feltörekvő értelmiségiek) vagy legyintettek, vagy a röhögéstől elakadt a szavuk, hogy ezt is bekajálják a hívek! Nekem ennyi is elég volt a nyaloncok reklámbeli lihegésének ellen súlyozására.
bakegya
SZORONGATÓ ,szorongás GENERÁTORRAL,vagy vibrátorral működtetett orsosvicctor gyönge agya.Muszáj volt neki erre rákattanni,mert a rühellke saját lábon állását és mészáros barát egyre növekvő birodalmát már nincs mivel mással bevédeni mint az államkassza osztogató propadgandájának FELTÖKÖSÍTÉSÍVEL,FELHÁZASÍTÁSÁVAL-DE csakkk a kutyafaxa habrongy tudhatja ,hogy miért-mert ezt már a birkák is megkérdőjelezik-A QUAESZTOROSOK-ÁLOMPAPIROSOK-DE MÁR AZ CSÁNYI PAPIROSOKTÓL IS MEGSZABADULÓK IS
Meggi
Sziasztok! Szerintünk jó a CSOK, nekünk már igénylés alatt áll és nagyon úgy néz ki, hogy megkapjuk, nekem és a férjemnek is van lakástakarék szerződésünk, ezért picit bonyolultabb a dolog éppen ezért szakembert igényel véleményünk szerint, hogy egyszerűbb legyen a folyamat, nekünk ők segítenek forrasnavigator.hu megbízhatóak, bárkinek ajánlom őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.