Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke fél nappal az MNB-akták nyilvánosságra kerülése után még nem tájékozódott a témában, mert csak egy kis Nokia telefonja van – mondta az Indexnek.

Nincs olyan szuper telefonom, mint Önnek. Nekem csak egy kis Nokia telefonom van. Semmit nem tudok vele, csak SMS-t küldeni.

Szerinte a Matolcsyról szóló könyvet megéri bármelyik kárpát-medencei nyelvre lefordítani, és jó lenne, ha mindenki megtanulná az összes kárpát-medencei nyelvet.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nekem is csak egy Nokia telefonom van, nem vagyok a Fidesz alelnöke,
képviselő sem vagyok, mégis tudom, hogy milliárdokat síboltak el ezek a gazemberek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
@spu00: Azt szeretném megkérdezni tőled , ha ilyen frankón rendbe vágta az MNB Magyarország pénzügyi helyzetét és az alapítványok is rendben vannak akkor ,ha annyi szemétség és lopás kiderült volna régen mint manapság ,akkor mi lett volna az országban? Okos tojás erre várom a válaszodat.
spu00
@evacica: Nézze, ha valaki azt válaszolja amit Ön, az csukott szemmel, s a fülébe duruzsolt szöveget tudja ismételni, anélkül, hogy tudná mit mond, s nem tudja értékelni annak tartalmát.
Mi rossz van abban, hogy lerázta a válláról az IMF, EU megszorító hitel feltételeit, alacsonyabb kamattal váltotta ki azokat, családi adó könnyítés,800.000 feletti alkalmazott után járó járulék csökkentés, vállalkozók társasági adó csökkentése, infláció minimális, kamatcsökkentés, tankönyvek ingyen történő biztosítása, ingyenes menza rászorulók részére, alacsony költségvetési hiány, stabil pénzügyi háttere van az országnak stb. Talán elég ennyi is, hogy próbálja meg másként értelmezni a hallottakat.
spu00
@Grafix69: @evacica: Amint láthatja, hallhatta, most is derülnek ki a régi idők problémái, de 2010-ben totál képbe került az ország, csak úgy látszik elfelejtették.Csak egy példa, 2010 jun.-ban az első dolga volt akkori új kormánynak, hogy a Bajnaiék által törvénybe iktatott 10%-s nyugdíj csökkentést vissza vonják,s az általuk vállalt egyéb feltételeket is felfüggesszék.
Én teszem fel azt a kérdést, ha maradt volna a 2010-s állapot, mi lenne most az országból?
Az biztos, hogy sok szemétség hangzik el, de egyik téma sincs konkretizálva, mert nem tudják, s nem is mernék, mert azt azonnal tárgyiasítani is kellene, amire nincs semmilyen információjuk.
Például, földrablás. Egyetlen olyan bejelentés sem született, hogy valakinek 300 hektárnál nagyobb területet kellett volna bejegyezni a Földhivatalnál, mert ezt törvény írja elő, s a múlt évi eladások minden nemű határideje lejárt. Hallott már ilyent, na nem a szoci szövegelést. Nincs egyetlen név sem, ha lenne, tele szájjal kiabálnák a vakvilágba.Most új téma van, az MNB.
Tudják, 2010 előtt az akkori ellenzék rendszeresen próbálta kritizálni az MNB éves 2-300 milliárdos költségvetésből finanszírozott vesztességeit, árfolyam politikáját, magas infláció és kamat politikáját, s az akkori kormányok az MNB függetlenségére hivatkozva lesöpörték a témát.
Érdekes, a jelenlegi MNB nem az állami költségvetés terhére, hanem a független nyereségéből oktatási célú beruházásokat hoz létre, s nem magántulajdonként, hanem az állami vagyon növelésével,s az általa képviselt gazdaság politikai közgazdaság oktatását teszi rendszerbe.Az elmúlt 6 év bizonyítja igazukat.
Egyébként a stílus, maga az ember.
styx
Azért nem tudja, mert lehet, hogy csak egy kis NOKIA telefonja van, de egy marha nagy nokiás telefondoboza, amibe sok minden belefér.
Grafix69
@spu00: Azért az mégsem normális,hogy naponta buknak ki olyan kormány ügyek amik régebben 10 évente jöttek elő. Vagy szerinted rendben van ott valami ? Magán nyugdíj ? Napi 10 milliárdot lopnak el , annyi tűnik el ,hova? Elvitte a Gyurcsány?
spu00
@Grafix69: Elnézést, de csak most tudtam elolvasni üzenetét.
Az,hogy mik buknak ki, vagy miről írnak beszélnek, az két külön téma. Sokkal több a fiktív, félre magyarázott téma, mint a tényleges .Magánnyugdíj, egy a szocik által feldobott kő, mely még mindig fenn van a hozzá nem értés miatt, s ezért én csak sajnálni tudom az embereket, mert az ország gazdasági helyzete alapján ez egy lehetetlen lehetőség, melyet alá támasztja, ennek létre hozójának kijelentése, miszerint ezt csak a kimondottan gazdag országok, társadalmak lehetősége, csak hogy erről már nem tájékoztatták Önöket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.