Ismeretlen humoristák Orbán Viktor és Bayer Zsolt egy Echo tévés randevújára ráillesztették Jancsó Miklós Nekem lámpást adott a kezembe az Úr Pesten című filmjének párbeszédét. 

Akik eddig úgy vélték, hogy A tanú című film már nem vicces, mert Orbán államában minden ütődött jelenete akár valóság is lehetne, azok mostantól Mucsiék alakításáról is hasonlót fognak gondolni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Emberek! Ez a film 1999-ben készült. Kezdek hinni a jövőlátókban.
Itt a teljes film: www.youtube.com/watch?v=JZ1MOQfCmhE
világlátó
Nem hiszem, hogy a súlyos , sértő, személyiséget romboló szavak, hasonlatok, metafórák előbbre visznek abban, hogy megértessük a médiákkal, rajtuk keresztül a társadalom legszélesebb rétegeivel, hogy a miniszterelnökünk finoman szólva inkább hasonlít külső megjelenésében valami máshoz, hogy a korrupció magas lángon égő súlyos gondját látászavara miatt nem érzékeli, hogy tudati , szellemi , mentálhigiénés állapota romokban hever, hogy vezetői ambícióiban már az egeket súrolja és magánvagyona gyarapításában már nem ismer határokat.
Azt sem hiszem, hogy a humor kategóriájában kellene megtalálnunk a népesség számára érthetőbb célzásokat arra, hogy a fenti fogyatékosságok nyilvánvaló megléte már túlment a normalitás határán.
Azt sem tartom elfogadhatónak, amit G Fodor, Lánczi hozott a tudomásunkra, mely szerint minden ami történik itt velünk az az új Magyarország teljes átalakításának a része, az új magyar gazdasági és politikai elit felépítésének a része, ami azért így zajlik, mert ezt csak így lehet normális időhatárok között lebonyolítani. Demokráciában ez a folyamat még további 26 évet venne igénybe, de erre Orbán Viktornak nincs ideje, türelme. A további 20 - 30 évet egy általa létrehozott új Magyarországon a megerősítés, a fejlett ipari - agrár - szolgáltató ország tökéletesítésére szánja.
Mi a magyar lakosság, meg a nemzeti konzultáció útján bekapcsolódhattunk volna, ebbe az országépítő folyamatba. Nem tettük, talán néhány százezer fidesz és Orbán rajongóó vette a fáradságot erre. Akik ezt elutasították, most ne sopánkodjanak.
Csakhogy sopánkodunk, tiltakozunk, kritizálunk, tüntetünk, sztrájkolunk. Igaz, erre a keretek, lehetőségek minimálisak, de hát ..." tetszettek volna forradalmat csinálni ! ... " hangzik a jól ismert szlogen.
Nincs mit tenni, legfeljebb itt sárral dobálózni, meg humorizálni. VAGY : ."..rendezni végre közös dolgainkat..." ITTHON. Mindazok akik erre képesek és hajlandók. Kezdődjön el végre egy tisztázó tárgyalás, mi miért történik.
nyanya001
Vegyen egy éles kanyart és húzzon el a francba !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.