Tegnapelőtt kiderült, félmilliárd forint támogatást kapott az MNB alapítványaitól a VS. A pénzt a főszerkesztő szerint pályázati úton nyerték, de egészen nyilvánvaló, hogy senkivel nem kellett versenyezniük, nem szakmai alapon osztották a pénzt. A VS újságírói közleményt adtak ki, amiben azt írják, ők minderről nem tudtak, a továbbiakban pedig a pénzügyeik transzparens kezelését kérik a kiadójuktól: "Az MNB alapítványai által közzétett adatok minket is megleptek és megdöbbentettek. Hogy vannak támogatott projektek, azt csak az azokban résztvevő újságírók egy része tudta, de ezek nagyságrendjével ők sem voltak tisztában, mint ahogy azzal sem, hogy több alapítványtól is érkezik pénz. A munkánkat éppen ezért mindez nem befolyásolhatta. A vs.hu minden cikkét, beleértve a támogatott projekteket is, vállaljuk. A cikkek tartalmába, beleértve a támogatott projekteket, senki nem szólt bele, és ezt nem is lennénk hajlandók elfogadni. Ezt megerősítendő, az elmúlt 24 órában a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Ja, mit hittek, hogy Matolcsy lapjánál dolgoznak, és majd a piacról kell megélniük? :DDDDD
human
Korrekt reakció. DE ezek után nehéz lesz lemosni magukról, hogy Orbán fizetett médiája a VS. Köszönjék meg a vezetőiknek akik ezt lehetővé tették.
bencemacska
Lehet, hogy a pénz el sem jutott a VS-ig, csak egyes vezetőik kaptak belőle???
human
@bencemacska: Lehet, hogy csak pénzmosás volt. A VS-en nagyon jó cikkek voltak főleg a közmédiához képest. (ok, mondjuk a közmédia nem is tette magasra mércét)
bencemacska
@human: Én is ezen gondolkoztam el, hogy mindig hitelt adtam az írásaiknak!!!
Képzeld el, most HÍR TV-t is nézek!
Igaz Császár Attila szövegét most sem tudnám elviselni!!!
human
@bencemacska: Jaj az a Császár Attila is mit keres még ott. Vagy annyira gyenge, hogy őt még az új királyi tévé sem akarta alkalmazni? Ez az ember 2006-ban még forradalmároknak nevezte az tévé székház gyújtogatóit. A netadó miatt pár ablakot betörő fiatalokat meg huligánoknak.
bencemacska
@human: Én is a 2006-ot nem tudom neki megbocsátani!!!
human
@bencemacska: Megmagyarázhatatlan, hogy a 2006-os nagy igazságérzet hova tűnt. Ami akkor még hazaárulás volt, az ma már nemzeti érdek, kormány program a fideszesek szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.