Az MSZP már 2007-ben tömeges betelepítéseket szervezett. Az akkori kormány előterjesztést a népesedési és munkaerő piaci problémákkal indokolta. Tudva való, hogy a németek már megtapasztalták, hogy a muszlim népvándorlók a bal oldalt támogatják.   Németh Szilárd kormánypárti politikus sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy Gyurcsány Ferenc kilenc évvel ez előtt ázsiai és afrikai emberek betelepítéséről tárgyalt nem nyilvános kormány előterjesztésben. Gyurcsányék így akarták megoldani a demográfiai és munkaerő piaci problémákat. 1 millió bevándorló Magyarországra Az MSZP 2007-ben arról tárgyalt, hogy a bevándorlók befogadását ütemessé kell tenni, továbbá a már illegálisan itt tartózkodók helyzetét is legalizálni kell. Terveik szerint a befogadott migránsok száma meg kellett, hogy haladja Magyarország lakosságának 10 százalékát. Ez azt jelentette volna, hogy 1 millió embert telepítettek volna be, akik teljesen más kultúrában élnek, mint a magyarok. Németh felhívta a figyelmet

Forrás: hir.ma
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@verőce21: ja ha te LMP-s vagy akkor ezt mi a f@szér' nem lehet bevallani?
Szégyen?
Az LMP szerintem nem nem szégyen.
pbalage
@verőce21: illetőleg akkor lehet esetleg szégyen, ha eredetileg fideszes voltál
(ez nekem a gyanús történet)
pbalage
@Nil: forintban, vagy darabban?
aki fizet az nem terrorista, aki meg nem fizet, az terrorista.
pénz beszél, maffiafőnök ugat.
Toby
A rezsikócsag elfelejtette ecsetelni, hogy a letelepedési kötvények révén, hány árja magyarral bővültünk, no és melyik alapítványban porosodik ( vagy nem ! ) a lé !
papa.49
@human: Vannak olyanok is sokan de vagyunk mink is akik kicsit messzebb is látunk az orrunknál...
Na miránk nincs igazán szüksége a dádénak, akinek fajtájából adódóan folyton hazudnia kell)))))))
1magyar
Kína évi 30-ról 100 ezerre emeli az ipari robotok gyártását. Még nekünk sincs munkánk, nemhogy idetelepítik ezeket a barmokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.