Száll a turul fészkére címmel 610 oldalas önéletrajzi könyvet írt Torgyán József, a Független Kisgazda-párt (FKgP) legendás elnöke, akivel a Magyar Nemzet készített interjút. A kötetet vasárnap, a nemzetközi könyvfesztiválon már dedikálta is, és érdemes lehet fellapozni, mert az egykori pártelnök állítása szerint abban "a rendszerváltozás óta bekövetkezett történelemhamisításokról rántja le a leplet. " De nem csak múltidézés történik, tervek is vannak még. Torgyán már 84 éves, így magától nem térne vissza a politikába. De annyian és olyan odaadással kérlelik, hogy annak nem lehet ellenállni. Ezért segíteni fogja egykori pártja feltámasztását, "s addig a szememet le nem hunyom, amíg ezt el nem érem. " A helyzet az, hogy a Fidesz túl sok csoporttal került szembe az elmúlt évek során, ezért valószínűleg nem lesz meg 2018-ban az abszolút többsége. És itt jön képbe Torgyán és az FKgP. "Ezt a hiányzó tömeget csak a kisgazdapárt tudja megadni, s ha ezt nem értik meg, önmaguk...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Nem véletlen volt az öregnek már fiatalon diliflepnije! Igaz ezzel lemosták az első munkahelyén rákenődött gyalázatot.
bakegya
A kisgazdák után a NAGY-ÉS FIATAL GAZDÁKAT IS MEGLOVAGOLNI VAN MÉG KEDVE A VÉN-ORBÁN CSATALÓNAK!-nem a semmiért azt már megtapasztaltuk.
colibri
Torgyán nem normális. Nem is volt, nem is lesz soha!
lampa laz
Mi a búbánatot csinált ez a vén hülye 600 oldalon keresztűl az életébe? Az eddigi összes reinkarnációját sorra vette...Amit tett ez a félnótás, azt 1 szóval is értelmezni lehet, lófßt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.