Előzetes letartóztatásba került hétfőn három garabonci férfi, akik a hétvégén a keszthelyi Balaton-parton rátámadtak egy fiatal nőre és barátjára, s egyikük megerőszakolta a védekezésre képtelen 17 éves lányt.

A Zalai Hírlap online kiadásának hétfői információját megerősítve Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-nek elmondta: a fiatal pár a keszthelyi strand közelében, egy félreeső helyen tartózkodott szombatra virradóra, amikor a 27 éves garabonci férfi és két 21 éves társa rájuk támadt.

Először "házi pornóvideó" készítését ajánlották nekik, de a pár tiltakozására az egyik férfi a fiút pofon vágta és megrúgta, majd elkergette. Társa ezután megerőszakolta a 17 éves lányt, és a továbbiaknak csak az vetett véget, hogy a fiú időközben rendőrökkel tért vissza a barátnőjéhez.

A Keszthelyi Járási Ügyészség előterjesztésére hétfőn előzetes letartóztatásba került mindhárom férfi 18. életévét be nem töltött személy sérelmére, akaratnyilvánításra képtelen állapotát kihasználva elkövetett szexuális erőszak miatt.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
@Mézike: Hát igen a garabonci rejtett erőforrásai a vezérünknek. Velük amúgy semmi baj, hiszen régen voltak már migránsok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Mézike: Hát igen a garabonci rejtett erőforrásai a vezérünknek. Velük amúgy semmi baj, hiszen régen voltak már migránsok.
1magyar
@Mirabilis: De, csak ezek már ezer évi itt vannak, és látod nem tudnak integrálódni.
Fradigege
Aztán az is lehet, hogy romák voltak. Nem kell az összeesküvés elmélet. Akár kik is voltak, nyíííssszzz a farkukat.
jancsipapa
@Fradigege: Nem romák voltak . Cigányok ...
Katalina62
Mert nem roma az életben nem tett még ilyet ugye? Így hát csakis cigány lehet, ha a migráns már !kiesett!
justhpeter
Akárki volt, huss ! Aztán énekelheti: Igyekezet hasztalan, itt állok már farktalan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.