Az MNB alapítványainak költéseiről kérdezte a Nol.hu Orbán Viktort és Kövér Lászlót. Egyikük sem állt szóba az újságírókkal, sőt a miniszterelnök sajtósa még a munkavégzés "következményeivel" is megfenyegette a riportert.

Egyedül Harrach Péter állt szóba velük, ő is válasz helyett inkább a cinizmus eddig nem látott csúcsait próbálta meghódítani.

A KDNP frakcióvezető-helyettese nem értette mi a baj azzal, ha az MNB alapítványai államkötvények vásárlásával finanszírozzák az államot, vagyis visszaforgatják a közpénzt az államkasszába.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horsh
a mocskos dögök - megteszik hogy nem válaszlnak kérdésekre - ERRE NINCS JOGUK , BASSZA MEG A MI PÉNZÜNKÖN TARTJUK EL ÉS NEM HAJLANDÓK NEKÜNK VÁLASZOLNI !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Sziszifusz: @prime777: Abban megegyezünk, hogy ezek a folyó ügyek nem maradhatnak szó nélkül, komoly következményeinek kell lenniük. De abban is, hogy a probléma annál sokkal komplexebb, minthogy parlamenti folyosón kezdjenek el magyarázkodni nem kompetens emberek.
prime777
@Eriksson: "Abban megegyezünk, hogy ezek a folyó ügyek nem maradhatnak szó nélkül, komoly következményeinek kell lenniük. De abban is, hogy a probléma annál sokkal komplexebb, minthogy parlamenti folyosón kezdjenek el magyarázkodni nem kompetens emberek."
Ebben igazat adok neked.
De ha a fideszt kell fényezni akkor abban mindenki kompetens.
Igaz?
Igen,Kövér nem akart semmit mondani mert tudja ő azt,hogy nyakig szarosak.Nem akart rontani egy elszólással a helyzetükön.
Az a pusziszkodás is a folyosón, "szervusz Laci,aztán csók az asszonynak.
Mint egy nagy család.
Az ország uralkodói.
Aztán meg a sajtót levegőnek nézik.
Akik egyébként szintén MAGYAR,NEMZETES emberek.
Rohadt banda de tényleg,húúú,hogy mennyire aljadék hitvány emberek ezek.
karma1
Most meg csak lehajtott fejjel, remelem, nemsokara hatratett kezzel is...:o(((
Eriksson
@prime777: Itt nem a fidesz fényezéséről, vagy alázásáról, hanem a józan paraszti észről van szó. Nem folyosói téma ez, nem olyan amit két perc alatt össze lehet foglalni. Majd a bíróság eldönti, hogy mi a valóság, ami a firkászoknak nyilván mindegy, ha valamit ki lehet hozni a téma kapcsán. Jelen esetben az a szenzációs hír, hogy nem nyilatkozik senki.
kukac50
Ez azért történhet meg mert vízfejű gondolkodni nem tudó saját véleményét képtelen megfogalmazni, hát ilyen emberek (nem)képviselik az ország lakosságát!

Buták ,úgy ahogy vannak ezt fejezi ki a kitiltás a nem válaszolás a véleménytelenség!
Jozefina
Lesz ez még rosszabb is fidesz és kdnp-s bagázsban!!! Elszámoltatás a legapróbb részletekig és visszafizetése az utolsó elcsalt, ellopott centnek is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.