A korábban tervezett 3000 helyett 6500 férőhelyes stadiont építenének Tatabányán – írja a Kemma.hu.

Schmidt Csaba polgármester csütörtökön tesz javaslatot a közgyűlésen a képviselőknek, hogy foglaljanak állást a sportcsarnok férőhelyei, illetve nagysága kapcsán.

Orbánra hivatkozva a tervezettnél sokkal nagyobb stadion épül TatabányánTejjel-mézzel folyó kánaán jöhet el Tatabányának tízmilliárd forintból, miután a kormányfő március 22-én meglátogatta a várost ígérgetési kampánykörútján. A képen Orbán mellett Schmidt Csaba (Fidesz-KDNP) tatabányai polgármester

Korábban már született egy kormánydöntés arról, hogy egy háromezres csarnok épüljön Tatabányán, de az év elején felmerült egy 6500 férőhelyes létesítmény építésének lehetősége is.

A polgármester rögtön tíz érvet is felsorakoztat arra, hogy miért is kell az eredetileg tervezettnél kétszer nagyobb sportcsarnok. Rögtön a második pont arról szól, hogy

"Orbán Viktor miniszterelnök a közgyűlésre bízza a döntést, a kormány pedig támogatja a nagyobb csarnokhoz szükséges források biztosítását is."

A másik fontos érv, hogy

"a stadion nem a jelennek, hanem a jövőnek épül".

A nagyobb csarnok kapcsán Bencsik János, a térség országgyűlési képviselője is kifejtette véleményét, és mértéktartást tanácsolva a kisebb létesítményt üdvözölné.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
A bukott balhátvéd bosszúja. Gyerekkorában nem vették be egyszer sem a libaszaros pályán focizó kortársai a foci csapatba. Később is csak azért húzhatott mezt, mert apukáé volt a pálya és övé a labda. Most kiéli a foci fóbiáját. Ha foci nem is lesz Magyarországon de - majd később lebontandó - stadion rengeteg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rosalinda57
Mi a fenének még egy stadion ? Éppen olyan helyzetben, ami most az országban van : egészségügy romokban, orvoshiány, idős, beteg emberek ellátásának mindenféle jellegű elvétele, a pedagógusok helyzete stb. Normális kormányfő nem tehet ilyet ! Ha nem az, akkor kezeltesse magát és mondjon le !
simmering73
Utoljára akkor volt ott foci, mikor még a Tatabányai Bányász létezett.
kkalman
Teljesen mindegy, hogy stadion, vagy sportcsarnok, fölösleges pénzkidobás mindkettő. Az erre költött forintoknak jobb helyük lenne máshol. Pl. az oktatásban, hogy minden iskolában legyen megfelelő minőségű, és főleg, mennyiségű tornaterem. Ha már minden nap kötelező a tornaóra a kellő feltételek nélkül.
Borsodi
www.youtube.com/watch?v=xdCVt-otAdA
Ez nagyon jó döntés ,ha valakit fejbe rúgnak lesz kórház is, vagy elássák?
nyanya001
Azért kellenek stadionok, hogy jobb legyen az egészségügy - állítja az államtitkár.
kukac50
Ezeket stadionokat ugye nem a mi pénzünkből akarják fenntartani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.