Jó dolog a kisvasút, meg a kert végébe felhúzott stadion – majd az utókor kontextusba helyezi, mint Janukovics arany vécékeféjét – de amikor egy ország miniszterelnöke a teljes tudáságazatot teszi zárójelbe, az azért elég rémisztő.

Jó dolog az innováció és a startupok világa, mert hátha kiderül, hogy az, amiről nem is tudtuk, ahhoz is értünk – de a jövő nem ez. Békéscsabának nyomdaipari hagyományai vannak

– ezt bírta mondani az igazi fényes jövőről egy közép-európai vezető, aki immár nemcsak a kultúrára, a turizmusra, az egészségügyre, az oktatásra, de a fejlődésre úgy általában is büszkén, nagy ívben szarik.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Akkor erre az orbáni megnyilatkozásra válaszolok egy link utáni kommenttel! kolozsvaros.com/2016/04/25/idegen-erok-uzenete-a-miniszterelnoknek/

Erre gondoltam: LámpaVas : A diktátor bukása
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SV
2016-ban nyomda! Ezosztigen aranyapám! Jövőre meg jön a kódexmásolás?
bakegya
@36:nekem mondod, itt a lényeg,bár kihagyhatatlan mert a mérlegelvet alkalmazni kinek, kiknek is áll érdekében? holott kutya kötelesség lenne mert irdatlan károk okozói lehetünk-naponta elmondom,TÖBB HUMÁNUM EMBERTÁRSAIM ,MERT BÁRMIKOR ÉRINTETTEK LEHETÜNK MINDNYÁJAN A BAJBAN.Gusztustalan a mindent átpolitizáló erőszak.Szakmai kérdésekben dilettánsok döntenek...és a falnak is füle van.ÍGY NEM LEHET ÉRDEMBEN DOLGOZNI.Papolnak védelemről,szolidalitásról,jó szolgálatról csakkk úgy nagyköveti szintet megütve...?.már csakkk röhögök a "NAGYON FONTOS,NAGYON FONTOS A KÖBÖN ELMONDVA, MEGNYILVÁNULÓKON,emberi erőforrásból ráadás!-mai napig viszont csodálkozom a Bokson,ahogy behajolt.A Dávidot ugyanakkor persze elhajtották-pedig szép eredményeket hoz,most kintről beszállít és ezt tartom hazafias cselekedetnek,nem adja fel. Menyugvással tölt el,hogy az un, "ŐRZŐK "oldaláról is van pozitív mérleget megvonni még érdemes emberi hang-SÁNDOR MÁRIA és mint TE IS ITT.
justhpeter
Ráadásul ott is odaígérte a fél országot (is).
kakaósbögre
szerintem fingja sincs arról hogy mi az a "startup"
TASzSz
15 db Wellness-t építenek belőle vagy csak 1 stadiont?!
36
@bakegya: Az alternatív világot meg kell talánunk mindannyiunknak, mert életben tart és remélem, normálisak is maradunk/ok. Az alternatív tudományokat, meg kell találni a neten. a könyvek között és önmagad is alakítod azt. A magyar "hajó" a vízesés felé tart mert a mainstream arra kormányozza, de hála Istennek vannak akik ellen kormányzunk. Legalább fejben. Így vagyunk "Őrzők." Ahogy a spártaiak nevezték: MORA-k.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.