Az Index azt írja, Mikola korábbi feleségével hozott létre alapítványt Vaduzban, ami azonban nem szerepel az államtitkár egyetlen bevallásában sem, pedig azokban a család összes ingatlanja pontosan fel van tüntetve. Mikola elismerte az Indexnek, hogy létezik a társaság, de az szerinte csak egy 10 éves családi alapítvány, amibe egykori élettársa fizetett be pár ezer eurót Németországban élő gyermekei számára, és a "kassza üres". Másként emlékszik az államtitkár egykori felesége, Fülemen Róza. Ő azt mondta, hogy az alapítvány ügyeire a férjnek volt nagyobb ráhatása, és az ő pénzeit kezelték az európai offshore paradicsomban.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez is egy mocskos, szarházi, ótvaros, suny, büdös gyökér ! Vaddisznó tápnak jó lesz, bár minden szir-szart azok sem esznek meg !
RonaGyuri
kínos lenne egy tisztességes országban
Toby
Ez is egy mocskos, szarházi, ótvaros, suny, büdös gyökér ! Vaddisznó tápnak jó lesz, bár minden szir-szart azok sem esznek meg !
nevemnick
Valahova el kellett tüntetni a ,,hálapénzből" (egészségügyből) kivont manit.
Pálinkafőző Rézüst
Buknak a kisebb volumenű strómanok... + az eltolcsi féle bukovári...Gáz lesz ebből, elvtársak, a kisgé helikoptere állandóan üzem melegen van tartva...
Január
Mi lenne itt, ha minden képviselő tisztességes vagyonbevallást nyújtana be? Mindenkinek megkétszereződne a vagyona?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.