Tegnap volt ez az újabb taxistüntetés a változó világ ellen, ahol félművelt fuvarosok olyanokat kurjongattak, hogy "tiltsák be az illegális tevékenységeket". Egy ország találgatta azóta, hogy mire gondolhatott a tábla készítője, hiszen ami illegális az eleve tiltott, az Uber meg se nem illegális, se nem tiltott – mindegy.

A masodikkerulet.hu hozta végül a választ, hogy mi illegális, mi nem az. Íme a fotó arról, ahogy egy derék taxis az utcára üríti a mocskát Budapesten.

Így üríti a mocskát az utcára az a drága jó taxis

A lap szerint a II. kerületi illegális lerakóhelyre szemetet hordókat a közterület-felügyelők buktatták le, valamint a kamerák felvételei. Jól látszik, hogy egy esetben egy taxis egyenesen az autójával fuvarozta a ganéját az utcára.

A Városrendészet a kamerák felvétele és tettenérés alapján több ember ellen is eljárást indított, a bírság fejenként 50 ezer forint lehet.

Hát, tényleg jó lenne már betiltani azokat az illegális tevékenységeket!

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Még a taxis engedélyét is bevonnám ennek a reteknek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Nem ülök taxiba!! Legutóbb azt sem tudtam, melyikünk a részegebb!!
wagabund
ez a szemetlő sárga valószínű az egyik leghangosabb uberező, ő viszi a becsület zászlaját..

..pont úgy mint Medgyessy...az is szintén becsületes ember...csak többe van a becsülete egy pár száz millióval(nekünk)...mint a taxisnak...

azt megtudja a nép, hogy visszavonták-e a fuvarozói, vagy működési, vagy mittudoménengedélyét?
Mobil123
Na egy sztori : Tavaly egy februári napon elkezdett esni a hó Pécsen. Természetesen a csodás tömegközlekedés megállt szó szerint! a lányom iskolából ment volna haza (belvárosból kertvárosba) . Szegény elment az Árkádig gyalog hátha onnan eltud jutni haza de nem ! Felhív szegény hogy mi a fenét csináljon mert már megfagy de busz nix!! Mondom hát ott a taxi  Ülj be egybe .
Újra hív hogy egy taxi sem hajlandó elindulni kertvárosba (semerre !!) mert esik a hó!!! (volt vagy 5 cm a hó egyébként!!) Közben én is elindultam haza (60 km-re dolgozom) egy kisbusszal. A mi különjáratunk vette fel a lányomat a belvárosban és így ért haza ( 5 perc késéssel értünk be Pécsre azon a napon holott arra is esett a hó ahol mi mentünk )
Na ennyit a taxisokról és persze a tömegközlekedésről!
Jozefina
Ilyen esetben az 50.000.-Ft-os bírság igen kevés!!! Minimum a tízszeresét kellene fizettetni és a takarítás költségét is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.