A miniszterelnök azt szeretné, ha a labdarúgó-NB I-et megnyerő Ferencváros bejutna a Bajnokok Ligája csoportkörébe, és európai élcsapattá válna. Ehhez pedig legjobb eszköz a közpénz.

Orbán 11 milliárdot pumpálna a Fradiba, és Dzsudzsákot akarja

A Blikk szerint a jelenlegi 2,7 helyett akár 11 milliárd forintra is emelkedhet az FTC büdzséje, a miniszterelnök ugyanis kiadta az ukázt:

„a Fradiból és a Videotonból a Bajnokok Ligája csoportkörébe rendszeresen bejutó csapatokat kell faragni!”.

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke decemberi évértékelőjében úgy fogalmazott:

a csoportkör legalacsonyabb büdzséjével működő klubok is bőven több pénzből gazdálkodnak, mint a Ferencváros.

Ha a terv megvalósul, elképzelhető, hogy a török Bursasporban szenvedő Dzsudzsák Balázs a Fradiban folytatja pályafutását.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem kerül nekünk túl sokba ez a beteg elem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Az majdnem 4 metró megálló,vagy 4 stadion ára.
Borsodi
Legközelebb olyan minisztert válasszunk akinek nem a foci jut mindenről az eszébe,nem stadionokat gyüjt,ha nem szalvétákat.Egyre nagyobb a baj már az egész országot stadionnak látja,nem tudom mi az a szer,vagy betegség, aminek az elvonási tünete,a közpénz elherdálása mérhetetlen pénz szórása stadionokra.
Törölt felhasználó
@Borsodi: Szerintem a fidesz vezérkar kokózik(habony, deutch biztosan) Viktor pedig bevalottan is skizofrén, de nem bevalottan is is egyértelmű, hogy nem szocializálódott és személyiség problémákkal küzd. Nevezzök Michael Jackson szindómának, ahhoz hasonlít a legjobban amiben van. Faszfej apa, bizonyítási vágy faternek a világnak... Erre pedig a szanax a leglightosabb, amit felírnak. Látszik sokszor, hogy nyaldossa a pofáját, mert kiszáradt, stb.
A sitten nem lesznek ilyen, úgy hogy majd elvonási tünetekkel kataon állapotban gubózhat a sarokban miközben sorban állnak előtte és mögötte is:)
Borsodi
@ziziplanet: Ezért a sok jó ért cserébe amit adott megérdemelné,ez a legnagyobb problémája sok embernek ha hatalomra kerülnek,elfelejtik honnan jöttek.Lehet mi nehezebb körülmények között élünk ,de nem kell rettegnünk a holnaptól.Igazad van a bizonyítási vágy igen elhatalmasodott nála,most kiélheti magát,mindegy ki mit mond ő az ellenkezőjét csinálja.Nem értem,hogy nincs a családjába egy ember aki felérné ésszel, és szólna neki,ne a stadionokra Fradira szórd a pénzt,inkább a középrétegen segíts állítsd a szegényeket ,nyugdíjasokat magad mellé,nekünk megvan mindenünk ,ne akarj még többet.
www.youtube.com/watch?v=QO1ujYbP-uw
wpym
A gyulai ovisok éhen dögölhetnek, de a Faláb FC-be milliárdokat nyomnak!
Ennek van értelme!!!
kukac50
Az egészségügyre költse ezt a pénzt még ma, mert holnap már késő lesz !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.