Két autót pakoltak teli illegálisan kivágott tölgyfával a Somogy megyei Patalom külterületén a tolvajok – írja a Sonline.hu.

Az igali rendőrök egy földúton igazoltatták két autó vezetőjét és utasait. Mindkét átalakított autó frissen vágott tölgyfával volt telepakolva.

A fatolvajok bemutatják: ilyen sok tölgy fér be egy ótvar Lada kombiba

Az öt férfi elismerte, hogy a fákat ők vágták ki egy közeli erdőből. Lopás gyanúja miatt hallgatták ki őket a rendőrök.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
akárkik is, ezek az emberek nagyon megdolgoztak azért a kis (remélt)pénzükért..
aki pakolt már személyautóba nehéz tárgyakat, az tudja, hogy milyen derék, és egyéb izomzatpróbáló tevékenység így telerakni a zsigát...szegények...potyára izzadtak...na, majd legközelebb...

helybéli rendőr biztosan másfelé nézett volna...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@wagabund: Azért nagyjából tuni lehet "miféle" emberek szoktak ladával fát lopni az erdőből...én sem néztem volna félre. SŐT megvártam volna míg telepakolják és aztán kapom el őket :D
verőce21
Nemcsak a fa ára miatt kell megbüntetni őket példásan, hanem a zöldkár miatt is! Mert 15-20 év alatt nőnek meg újból ekkorára majd az új hajtások.
Akinek erdője van, mindenki retteg ezektől a senkiházi fatolvajoktól, mert azok úgy gondolják, mindig csak annyit lopnak amiért még nem jár rabosítás.
(Gondolom a Ladákon is szabályos műszaki volt és a jogsit is autóvezetői tanfolyamon szerezték.) :)
wpym
A semmirevaló kormosok mindig úgy gondolják, hogy nekik mindent lehet, nekik minden ingyen jár.
volvós
A lopott fa árából szerették volna a Lada
küszöbjeit, meg az alját kilakatoltatni !!!
kamazuka
@wagabund: @Hellcat: @verőce21: @wpym: @volvós: Srácok!
Patalom a szomszéd településünk.Nem hinné el senki,mert annyira jól teljesítünk ,hogy budapestre nem ér el sem hang,és a szemek sem látnak ennyire távol.Tény,a cselekmény nem okés sehogy sem.Törvény kimondja,ha közúton fádat viszed,és azt nem tudod igazolni,erdőgazdálkodás által kiadott ingyenes okirattal,minden megkezdett m3 után 30000Ft megfizetésére köteleznek!Ha eltekintek mindentől és azt nézem hogy a hozzászólásokban feltüntetett népesség minőségét rontó népcsoport helyi aktívistái,akkor tiszta a kép.Egész iparág alakult mára ki ebből a falopásból.Hogy ez nem csak a jéghegy csúcsa,mi sem bizonyatja,hogy emberek tehetetlenűl nézik hogyan tűnik el tyúk az ólból füstről a malacka.stb.Környékünkön e szennyezettség bizony jelentő,ha ezért a mondatomért kersztre feszítenek is.Egyébként ők is azt teszik mint a kormány.fosztogatnak Ez büdösbőrű sajátosság.Lássuk be!
volvós
" ...Két autót pakoltak teli illegálisan kivágott tölgyfával a Somogy megyei Patalom külterületén a tolvajok ..."
Egy kérdésem azért lenne !
- Hol ült az 5 (öt) tolvaj ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.