A szokásos csütörtöki kormányzati információs sajtótájékoztatón beszélt Lázár János arról, hogy a tervek szerint Orbán Viktor és több minisztérium is a Budai Várba költözik elvben nemsokára. Felidézte, hogy 2004-ben éppen Gyurcsány Ferenc nyújtott be erről kormányhatározatot, hogy a Várban hozzanak létre egy reprezentatív környezetet a miniszterelnökség számára. Akkor erre 9 milliárd forintot el is különítettek. Sajnálom, hogy mostanra elment az esze, és elfeleltette, amit akkor döntött.- mondta erről Lázár, aki szerint az egy bölcs és tiszteletreméltó döntés volt. A másik ok, amiért költözni kell, hogy 2011-ben a Parlament elfogadott egy törvényt, ami szerint a kormányzás kiköltözik a parlament épületéből, és ha ezt nem teszik meg, előbb-utóbb úgy járnak, mint a kitiltott újságírók, és őket is kirakja Kövér László, viccelődött. Lázár szerint Orbánnak esze ágában sincs grandiózus költözési tervekbe belefogni, a legracionálisabb tervet keresték. A miniszterelnök úr a legkevésbé tartozik...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A viktor szopkin NEM AKAR URIZÁLNI!!!Hát egy böszme prosztó nem is lesz úr!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Na de a legújabb elszólás nem is a Karmelita Kastélyba szeretni maradni, hanem később átcuccolna a Sándor palotába, kérdés akkor minek a terasz ???
vitriol
@eszegfu: végül is a kormányinfón ott ült az újságírók krémje, és mind beszopta amit annyitisér elvtárs mondott ov várba költözéséről.
eszegfu
@vitriol: Lehet... de én azért remélem, hogy akadt 1-2 ujságiró, aki legalább fenntartással fogadta ezt az álszerény bejelentést O.V.-ről...
dr. prédikátor
A viktor szopkin NEM AKAR URIZÁLNI!!!Hát egy böszme prosztó nem is lesz úr!!!
eugen4402
Már csak azt nem értem, Orbánnak miért kell utánozni Gyurcsány vicces ötletelését. Ha mindenáron Gyurcsányt akarja másolni, akkor vigyen haza néhány menekültet... Olcsóbban megússzuk.
simmering73
Még jó, hogy a ti eszetek nem ment el Lézer Annyitisér János, mert sosem volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.