Reggel már beszámoltunk róla, hogy közutálat fogadta Etyeken a tervek szerint hozzájuk is elkanyargó felcsúti kisvasutat. Tessely Zoltán Felcsút és környéke fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos egy helyi lakossági fórumon próbálta védeni az ötletet, a bekiabálásokkal tarkított fórumon az RTL Klub is forgatott.

A tervek alapján van, akinek a háza mellett menne a sínpár, másvalakinek pedig vasútállomás épülne a telkén – ezek okozták a legnagyobb felháborodást. A hónapok óta tartó tiltakozás után most először kérdezhettek az etyekiek a beruházásról.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
A holdra is elmenne üresen a kisvasút, de kórházba iskolába biztos nem:) Ez egy beteg fasz. Tényleg lassan olyan már ez az egész, mint Jackson magán vidámparkja volt, csak ő megdolgozott érte!

Nem baj fog még lógni a pofád gyógyszerektól és minnél inkább túltoljátok annál inkább lógni fog, amikor mindenzt elbukjátok te szarházi féreg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
@verőce21: Látom átjött, amit írtam..és még még is turbóztadl te kis humor herold.:) Amúgy közösségben mosdónak szoktam hívni vagy te egy étteremben az kérdezés a pincétől miközben esznek, hogy hol a budi:)
verőce21
@Aki Én: (09:36) Miért fáj az neked, hogy M.L. vasútépítési referenciának megépítette a szóbanforgó kisvasutat? A mostani 2013-2020 EU-s támogatási pénzek 1/6-oda úgyis vasútépítési (kötöttpályás) építési felhasználásról szól. Mert így döntött a kormány!

Így legalább lesz egy nagy tapasztalattal rendelkező vasútépítő mágnásunk, nem kell holmi külföldi kuli-buli cégeket alkalmazni, keresni ilyen nagyjelentőségű pénzek elköltéséhez.
(És ez biztos, hogy rajtad megy keresztül.) :)
eszegfu
@Mirabilis: 18:22 Nekem azért erős kétségeim vannak, hogy csak a "kisvasut ellen tiltakoznak, Orbán ellen nem"... hiszen nem az etyeki falugyülésen, aláirást gyüjtögetve pattant ki a kisvasut megbosszabbitásának ötlete az emberekből.
eszegfu
@Mirabilis: Nem fogalmaztam pontosan... azt akartam mondani, hogy ha tiltakoznak a kisvasut ellen, akkor óhatatlanul O.V. ellen is tiltakoznak, mert nem az emberek, hanem a miniszterelnök találta ki.
Fradigege
Le kellett volna önteni egy vödör szrral.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.