Holnap indul Orbán liliputi disneylandjének újabb látványossága, a Vál-völgyi kisvasút. Az már látszik, a nemzet szívcsakrájának közelségét meg kell fizetni.

A május 1. és október 31. között üzemelő kisvonat (amit Etyeken egyelőre közutálat fogadott) június 15-től augusztus 31-ig mindennap közlekedik, különben csak hétvégén és ünnepnapokon. A menetrendet alapján azonban egyébként sem lenne alkalmas a kisvasút a helyieknek pl. munkába járásra, mert az első vonat késő délelőtt indul, az utolsó pedig kora délután megy el.

Fontos, nyomtassa ki: itt van a felcsúti kisvasút menetrendje!

A teljesárú jegy a 6 kilométeres vonalra 500 forintba kerül, a kedvezményes 300 forintba. Összehasonlításul: a MÁV vonalán a szomszédos Bicskéről 650 forintért egészen Budapestig vagy Tatáig lehet utazni.

Jó hír azonban, hogy váltható szakaszjegy is, így aki csak a miniszterelnök kertje alatt szeretné tiszteletét tenni, nem kell a teljes 6 kilométeres tortúrát végigülnie, illetve válthat menettérti jegyet is, ha tervezi a visszatérést.

A kisvonat uniós pályázatában azt ígérték, naponta több ezer utas fizet majd a jegyekért; a szemét, kizsákmányoló EU ezzel a feltétellel támogatta a beruházást.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
@simmering73: Viktor házánál lelassít a vonat, hogy mindenki elmondhasson egy dicsértesséket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
A kerékpárt meg különösen érdemes menettérti vonatoztatni. 600-ért :) persze aki Gorbánt akarja támogatni ez hazafhiasch köteleschég!
vonotok
Az sem normális aki erre jegyet vesz !!!
Tódor
Kinyomtattam. Kipróbáltam. Maradok a régi gurigásnál.
Tódor
@Perwool: Itt mézgrád. Kösz köbüki.☺

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.