A miniszterelnök édesapja bukkant fel a turai kastélyban néhány hete – írja a Bors. A helyiek tényként beszélnek arról, hogy Orbán családja az új tulajdonos.

Kastélyt vásárolt Turán Orbán apja?

Három hete a miniszterelnök édesapja, Orbán Győző járt a kastélyban szerény kísérettel. A Bors riporterét már be sem engedték a kastélyba. Már a kapuban azzal utasították el, hogy filmforgatás miatt nem léphetnek be, azt követően pedig felújítás miatt lesz korlátozott a látogatás. Kész tényként beszélnek róla, az Orbán család jelentkezett be vevőként, és szállodát alakítanának ki belőle.

Eddig csak az apukát, a Győzőt láttam, de hallottunk már sok mindent. Én itt nőttem fel, tősgyökeres turai vagyok, de rég tehettem be a lábam, pedig nagyon szeretem. De amíg nekünk nem lehet, neki lehet bemenni, van ilyen

- mondta egy középkorú asszony.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Akkor Turáig fog jönni a felcsúti kisvasút.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgyuri2003
Vaklárma. Csak öregemberes pornófilmet forgattak. A jelmez egy szakadt munkásőrnadrág amiből kilóg az MSZMP tagsági könyv. Előtte pedig egy ÁVH-s egyenruhás hölgy térdel félreérthetetlen fejmozdulatokkal. Honnan a faszból lenne templomegere pajtásnak ilyen szép kastélyra pénze?
Győző bácsi ne örülj , mert felszabadulás után ettől is meg kell majd válnod. A kóterban megbeszélitek a fiúval. És ha már belekezdtél a nevelésbe akkor a nevemben is vigyél be egy övön alulit neki , sáros gumicsizsmában!
sgyuri2003
@1magyar: Ő csak örökli majd.
Azért azt megvizsgálnám , hogy a Győző bácsi tudott-e akár egy kavicsot is eladni a piacon, vagy csak közberuházásokon gazdagodott-e meg?
Jozefina
Kell Rühelkének, hogy saját lábán meg tudjon állni!!! De nemtom mire ez a nagy ingatlanvásárlás, amikor úgy is egy kisebb cella lakói lesznek valamennyien, vagy abban reménykednek, hogy házi őrizetben élik le életüket valamelyik kastélyban???
bence
@1magyar: ! őrá ráfért ! Csak az a baj , hogy nem tanult belőle !
qrfly
mosmijagond?? mijafßt vegyen ?? még szotyit ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.