Jelentősen nőtt a lakáshitelezés és a személyikölcsön-felvétel, bár még mindig messze vagyunk a válság előtti értékektől.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@Csizmás Kond: hehe, ez nem úgy megy. Nem lehetett kiugrani belőle, mert ez egy előre kitervelt, hasracsapás által megmondott összeg, amit be KELL fizetni.
Ha akarod, ha nem.
Fidesz.
Csizmás Kond
@pbalage: ...szerintem a többséget a kapzsiság vitte bele...a többit meg a tájékozatlanság.
papa.49
@pbalage: Pontosan, és nem azért mert nem akartam fizetni, csak mindig 2 évvel később küldték ki az újabb tartozásról az egyenleget, volt mikor kértem revizori vizsgálatot, ő rendben talált mindent félévvel később a folyószámla osztály megint kitalálta hogy tartozom, pedig a revizor a jelenlétemben beszélt az ottaniakkal, hogy nincs tartozás...Ekkor adtam vissza a vállalkozóit, persze nem menekültem meg még mindig, kiküldtek egy 123000 Ft. tartozást, befizettük, erre visszautaltak 37000 Ft. 1 év múlva meg újra követelték de már a késedelmi kamatokkal, ja és mikor ez történt bementem személyesen, kiadták a ,,0,, papírt, de egy év múlva már azt mondták nem érvényes...'72. óta voltam vállalkozó, de komolyan mondom ezek még a Kiosz adóközösségnél is aljasabbak, pedig azok se voltak piskóták...Most várom hogy 4 évvel a vállalkozói visszaadása után mennyit találnak ki újra!!!
pbalage
@Csizmás Kond: ahha... a maradék sztorit meg csak úgy egy zeemúthatvanév múlva fogod megtudni, ja de akkorra már úgyis mindegy.
Történelmileg.
pbalage
@papa.49: mondjuk nyomtam egy tetsziket, de mert persze nincs olyan gomb, hogy "őszintén sajnálom"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.