Több mint 20 millió euró össznévértékű, a Mol Nyrt. által kibocsátott euró-kötvény került Csányi Sándor, a Mol Nyrt. igazgatóságának alelnökének közvetett és közvetlen tulajdonába – olvasható a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A tájékoztatás szerint a Csányi Sándor minősített befolyásával működő szingapúri székhelyű Sertorius Global Opportunities Fund Pte. Ltd. 20 millió euró össznévértékű, 2023. április 28-i lejáratú, 2,625 százalékos euró-kötvényt vásárolt nettó 99,3 százalékos árfolyamon a Csam Asset Management Pte. közreműködésével tőzsdén kívüli piacon.

Emellett Csányi Sándor 3 millió euró össznévértékben vásárolt ugyanezen kötvényből 99,3 százalékos árfolyamon az OTP Bank Nyrt. mint befektetési szolgáltató közreműködésével tőzsdén kívüli piacon – olvasható a közzétételben.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Harapós ló legyek, ha ezt egy átlagember érti.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qrfly
@Horizont: már túl van rajta... /súlyos sztívműtéten esett át :((( /
kamazuka
Vettem 20 millióért részvényt.
Hm.
Pont itt kell megtudnom.No,sebaj.
Van MOL részvényem.És neked,meg neked is ,meg neked is.!!!
Törölt felhasználó
Na ezt hívják bennfentes kereskedésnek, spekulációnak. Hogy is van ez Viktor köcsög spekulánsok.

Na vajon mi történik a mol részvény árával, valaki 6 milliárdért bevásárol belöle..:) Bizonyára Csányi nem ismer senkit a mol-ból és nem ismer olyat sem, akinek van mol részvénye..:)
Jozefina
Csányi a kádár rendszer kegyeltje, de még mindig elég érdes a nyelve a nyaláshoz. Elszámoltatáskor rendesen a körmére kell nézni és minden visszafizettetni vele az utolsó fillérig!!!
mariaberta
Itt már mindenki sztár, az is aki valóban tud valamit, meg az is aki nem. Ki lehet írni az országhatárra: Úgy lépj ide be, hogy itt csak SZTÁROKAT találsz. Kicsit? Nagyot? mindegy! A lényeg hogy sztár-nak hívják.
Jozefina
A büdös parasztjának honnét van ennyi lóvéja???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.