jön az Emberi Erőforrások Minisztériumát vezető miniszter, Balog Zoltán és Szombathelyen elszólja magát. A helyi református gyülekezet ünnepi hálaadó istentiszteletén. Orbán Viktor egészalakos mellszobrát ugyan nem szentelték fel, de a hallgatóság a hírek szerint nem füttykoncerttel fogadta azt a lelkészi kijelentést, amely szerint: „A vallás nem magánügy, a hit megvallása az egyik legszemélyesebb közösségi ügy”. Márpedig az alighanem egy új vallás egyik alaptézise lehet. Az Újszövetségen, egy bizonyos Máté nevével jegyezve, ennek az ellenkezője áll: 5. És mikor imádkozol, ne légy olyan, mint a képmutatók, a kik a gyülekezetekben és az utczák szegeletein fenállva szeretnek imádkozni, hogy lássák őket az emberek. Bizony mondom néktek: elvették jutalmukat. 6. Te pedig a mikor imádkozol, menj be a te belső szobádba, és ajtódat bezárva, imádkozzál a te Atyádhoz, a ki titkon van; és a te Atyád, a ki titkon néz, megfizet néked nyilván. (Mt, 6) De attól, mert valaki lelkész, és...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Balo gatyának mostanban csak szar napjai vannak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Hogy Balog taxatíve tagadja a Bibliát? Állampolgári (akarom mondani álampolgári) joga! Az a magyar református egyházról mond el sokat, hogy őket nem zavarja!
eugen4402
@GeoCravker: Ó Atyám, nagy az én vétkem. Bűnbocsánatért esedezem, legyen arkangyal, nekem nyolc... Csak a Matolcsy nehogy megtudja..!
GeoCravker
@RonaGyuri: A magyar reformátusokról ifj Lóri tündöklése és megtűrése is sokat elmond
(a felsőfoukú, begörbített ujjal mondott ej-bejnye nem retorzió)
RonaGyuri
@GeoCravker: oh az csak egy derék magyar, azaz antiszemita, de ez a bunkó a saját alapművüket az Újszövetséget sem ismeri!
bencemacska
@GeoCravker: Ifjú Lórinak már az apja is ártott eleget a magyar reformátusoknak.
Engem csak ateistává tett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.