Április 30-án elindult első útjára a felcsúti kisvasút. Természetesen Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc is a szerelvényen utazott.

A miniszterelnök gyerekek társaságában szállt fel a vonatra, majd a nagy eseményt megörökítő 444.hu-s drónt ujjával fenyegetve keltett derültséget kis útitársai körében.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rózsika Hatházi
@kukac50: Az a helyzet, hogy elég sűrűn kell autóba ülnöm és az alkoholmentes sör után még nem fejlesztették ki az szeszmentes páleszt. :))) Azt nem tudom, hogy ki inná, mert van egy régi jó közmondás, miszerint félig berúgni, ablakon kidobott pénz. Aztán itt a másik bölcselet, hogy az alkoholmentes sör egyenes út a guminőhöz. Az én eszmefuttatásom szerint meg a vibrátorhoz. Kinek milyen a nemi identitása. :))))
Toby
@papa.49: Szerintem nem kinőtte, hanem kidagadt az ingeiből !
eugen4402
@Rózsika Hatházi: Értettem én, hogy nem effektíve az epéddel adódtak gondjaid, de egy picikét hülyültem... Sajnos én már átmentem ilyen bulikon, és tapasztalatból tudom, hogy jogosan írtad: ...tisztelet a kivételnek. Mert abból egyre kevesebb fordul elő a hazai intézményekben.
papa.49
@Toby: Akkor nem ismered a szlenget ,,kihízom a gúnyám,, így olyan ronda, hát erre mondjuk ,,kinőttem,,)))))))))))))
papa.49
@advocat: Ez sok egyébbel együtt nem volt benne, mert ugye a program egy szavas volt ,,FOLYTATJUK,, azt már nem tette hozzá az ország totális kirablását!!!
kukac50
@Rózsika Hatházi: Nekem az a tapasztalatom,hogy a saját készítésű pálinkám ér annyit mint a nos-pa vagy a bilagit. Én is vezetek csak este egy korty pálinka jó,ha nehéz a kaja.
Kerestem egy 3 centes poharat gondoltam félig öntöm az elég, de sok lett,így egy korty egy kicsi üvegből, 1 deci elég 1 hónapig is. Nem kell ahhoz berúgni,vagy alkoholistának lenni.
Még a vérnyomás csökkentőt is ritkábban kell bevennem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.