Orbán Viktor nagyot ment a hétvégén, két kisvasút- és futball-szakértés között a család fogalmát is rendbe rakta.

Ha egy ember egy másikkal él együtt és nem akarnak gyerekeket, nem ápolja a több ezer éves magyar hagyományt, amelynek értelmében a férfi és a nő házasodik. Ha egy férfi és egy nő együtt él, összeházasodik, gyerekeik születnek, ezt hívjuk családnak. Ez nem emberi jogi kérdés, hanem nevén nevezzük a dolgokat

– mondta egy portugál lapnak adott interjúban a magyar miniszterelnök.

Csakhogy – és itt most ne is a homoszexuálisokat megtagadó vonalra térjünk ki, túl magas labda lenne a homofóboknak –, olvassuk hozzá inkább ezt:

Én például másfél éve egy „több ezer éve” hagyományos családmodellben élek: gyermekeit egyedül nevelő özvegy vagyok. Amikor a minap megkérdeztem, hogy lakásváltásunkhoz mi jogosultak vagyunk-e a CSOK (úgyis mint Családi Otthonteremtési Kedvezmény) jótéteményeire, közölték, hogy nem, mert az csak családoknak jár. Úgyhogy az én esetemben is nevén vannak nevezve a dolgok.

(Pontosítás: Közben írt valaki, hogy valamilyen módon az együlállók is kaphatnak, de ahhoz 40 év alattinak kell lenni. Ez nem változtat azon, hogy mi ezt az indoklást kaptuk.)

Ezt már Nyáry Krisztián író posztolta a Facebookra arról, hogyan voltak, majd nem lettek hirtelen család az orbáni aranyigazság szerint.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Higgyétek el végre a csok, csak beetetés nem igazi segítség!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Horizont: Jól látod, pont ez a kitaláció lényege a bank NEM VESZTHET, ÉS RAJTA KERESZTÜL AZ ÁLLAM SE!!!
papa.49
@Horizont: Gondolod a bankot egy hangyányit is érdekli miért nem tudsz törleszteni, HÁT NEM ÉRDEKLI, A BANKÁRT MA MAGYARORSZÁGON AZ ÉRDEKLI, HOGY A KIADOTT KÖLCSÖN 3-5 X rosét SZEDJE VISSZA, de ez ugye a kontár elkurmány szerint NEM UZSORAKAMAT!!!
papa.49
@Horizont: Csak azt fogad el amit az ügyvéded javasol...Attól is függ milyen a bíró, de a jogászi segítség ha van rá lehetőséged elkél...
papa.49
@Horizont: Ismerős felállás így ment el a Suzukink kifizettünk összesen 3.3 milliót a bank még követel 2.8 milliót, mikor megírták visszaírtam mióta ér egy Suzuki Swif 6.3 milliót válaszra se méltattak, nálunk is folyik az eljárás...Az eredeti vételár 2.8 millió volt, úgy hogy leadtam a Ford Sierrát is, az eredeti törlesztővel 3.6 millió lett volna a kocsi ára, ez már így több mint a duplája...
zöldszem
Na kérem egyel több amit a Fidesz-KDNP meghatároz!
Mi a család? Egyszerű megválaszolni. Az, amit a Fidesz-KDNP annak gondol.
Eddig már meghatározta mikor dolgozunk, vásároljunk, mikor legyünk együtt családunkkal, mikor kapcsolódjunk ki, mikor kiránduljunk és mikor pihenjünk.
CSOK!? A MNYP és a Quaestor után ki az​ ​a hülye aki egy fillért is ad ennek a bűnszervezetnek ?Rogán lesz a garancia arra, hogy el lesz lopva a pénz!
kkalman
Azért kíváncsi lennék egy statisztikára, hány nem család, család él hazánkban kirekesztve minden támogatásból?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.