Benyújtotta az adózás változását tartalmazó csomagját az NGM, amiből kiderül, hogy például jövedéki termék lesz az e-cigi.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
,,Varga Mihály, a Fidesz alelnöke hangsúlyozta: a benzin jövedéki adójában ma felette vagyunk az elvárt uniós szintnek, és nincs olyan tényező, amely arra kényszerítene, hogy ez a szint tartósan magas maradjon."
,,a Fidesz ma egy újabb törvényjavaslatot nyújt be, amelyben egyrészt kezdeményezik az alapvető élelmiszereket terhelő áfa csökkentését - ismételten, immár harmadik alkalommal - 20 százalékról 5 százalékra, illetve kezdeményezik azt is, hogy a kormány javaslatával és szándékával ellentétben a benzin árát terhelő jövedéki adó mértéke az európai uniós minimumszintre csökkenjen."

Természetesen ezt ellenzékben mondták, 2010 előtt. Utána áfát és jövedéki adót emeltek.
Aki Én
@Hellcat: Ezt kivétel nélkül minden esetben így teszik. Általában többet vesznek el.
1magyar
@Aki Én: Most megváltoztathanák amit akkor akartak.
Aki Én
@1magyar: De hát semmit ne úgy csinálnak ahogy ígérték.
eszegfu
2009-től bevezették a 5, 18 és 25 %-os ÁFA-t, melyből lett 2011-ben lett 27 %, alapvetően a többi % alá eső termékek ÁFA-ja maradt. Tehát az alapvető élelmiszerek fogalmam sincs hogy tudtak 20 %-ról (mert ez 2008-ban volt, de igaz visszamehetünk Bem apóig is!) 5 %-ra immár 3x csökkenni!? Ha csak nem ugy, hogy 1x a szoci kormány csökkentette 18 %-ra és most csökkentik 5 %-ra...na meg persze 2011-től "általánosan" 27 %-ra emelték szinte mindennek az ÁFA-ját!
Toby
Az Ungarische Staat Cosa Nostra pótolja osztogatásait ! Tőlünk levéve a lét !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.