Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter budapesti sajtótájékoztatóján a Kúria keddi döntése mellett beszélt Matolcsy Györgyről és az MNB-s alapítványokról is.

A jegybanki alapítványokkal kapcsolatos kérdésre Rogán azt válaszolta:

Matolcsy Györgyöt sokan azért támadják, mert sikeres jegybankelnök, s a tevékenysége az ország javát szolgálja. Az ő munkájának az eredménye, hogy a korábban veszteségeket termelő Magyar Nemzeti Bank (MNB) ma nyereséges – mondta, azt is Matolcsy György munkájának eredményei közé sorolva, hogy a magyar gazdaság ma úgy nő, hogy közben alacsony az infláció.

Az alapítványok vagyonáról szólva megjegyezte: az nem lett kisebb, sőt talán még nőtt is. Hozzátette, egyetért azokkal az alapítványi célkitűzésekkel is, amelyek oktatástámogatásra, ösztöndíjak biztosítására vagy éppen könyvkiadásra vonatkoznak.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Draba
Kuszaszem nektek a tökéletes MNB elnök.Többet tudtok lopni.
Ennyi és nem több,te kis gumifalú lakásban lakó metéltke.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@nyanya001: Na most már küldjél vérnyomás csökkentőt is!:)))
eszegfu
@nyanya001: Ha ezt már ilyen gyorsan teljesitetted, akkor hány kérésem lehet még?!:)))
eszegfu
@nyanya001: A mi településünkre (3200 lakossal) kérek 1 kisebbecske stadiont, ide épitsék fel a "központi kórházat", jöjjön ide is a felcsuti kisvasut és végül O.V.-t költöztessék fel a közelünkben lévő hegyre remetének (persze TEK nélkül!)... ennyi. Előre is köszönöm "aranyhalacska"!:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.