A magyar emberek a népszavazással megállíthatják Brüsszelt és nemet mondhatnak a kényszerbetelepítésre – reagálta a Fidesz-frakció kedden a Kúria döntésére.

A Kúria szerint lehet népszavazást tartani a kormány kezdeményezésére a kötelező betelepítési kvóta ügyében, a bírói testület ugyanis kedden elutasította a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) hitelesítő határozata ellen benyújtott jogorvoslatokat.

A Fidesz-frakció szerint a magyar embereknek joguk van eldönteni, hogy kikkel akarnak együtt élni. "Meg kell védenünk Brüsszeltől Magyarország függetlenségét és nemet kell mondanunk a kényszerbetelepítésre" – hangsúlyozták.

Az ellenzék minden eszközzel meg akarja akadályozni, hogy sikeres és eredményes legyen a népszavazás, amivel Brüsszel megrendelését teljesíti – írták.

"Ők már a Gyurcsány-kormány idején is bevándorlókat akartak tömegesen betelepíteni, ezért nem támogatták a határok védelmét sem az elmúlt hónapokban" – tették hozzá.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
"Meg kell védenünk Brüsszeltől Magyarország függetlenségét" Ezt mondja ez az eszement banda. Nem lepődnék meg, ha Brüsszel erre elkezdené Magyarországtól védeni az EU-t, ami padlóra küldené az országot!
silber13
"Meg kell védenünk Brüsszeltől Magyarország függetlenségét" Ezt mondja ez az eszement banda. Nem lepődnék meg, ha Brüsszel erre elkezdené Magyarországtól védeni az EU-t, ami padlóra küldené az országot!
Toby
Ismét a "háttérhatalmak" báncsák " a magyar embereket" , Illiberália soha nem lesz árja, fajtatiszta, mangalica sonkán és karikás ostoron nevelkedett, parasztgatyás magyar, mert a pénzt ideöntő Brüsszel, nem akarja ! Bizony !
justhpeter
Sima szemfényvesztés. A magyar népszavazás semmit nem ér az Unióban.
nevemnick
Fidesz nóta: ..nem,nem nem még mindig nem elég..."
B+!
papa.49
Amit leírtatok ahhoz még hozzáteszem ha a népszavazás érvényes lesz a rábaszás utána jön, 1200, 1400 menekültet kellene befogadni, de ha nem tesszük kártérítést kell fizetni úgy kb. 120 milliárdot, ez lesz csak igazán fasza!!! Addigra az ,,ugrójancsik,, már lelépnek mi megy itt leszünk nyakig a szarban!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.