Kelenföldön, egy bokros részen brutálisan megerőszakolt egy 19 éves fiú egy 18 éves lányt még szombat éjjel - tudta meg a Velvet.

Az erőszakoló és áldozata előző nap ismerkedtek meg, mikor szombatra újabb találkozót beszéltek meg.

Megerőszakoltak egy lányt KelenföldönFotó: Velvet

A Velvet információja szerint a lány olyan súlyos sérülésekkel került kórházba, hogy még mindig intenzív osztályon fekszik, a rendőrök egyelőre ki sem tudták hallgatni.

A lapnak a fiú ügyvédje azt mondta, védence nem tett beismerő vallomást, mivel nem emlékszik semmire. Úgy tudni, a 19 éves fiú szombat éjjelre már napok óta részeg volt, de állítása szerint nem drogozott.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@eugen4402: Írod:
"Hát...tudjuk, hogy az általánosítás mindig tévútra vezet. Tényleg tudjuk..?"

A kisebbség, mi tudjuk...
papa.49
@eszegfu: Jó lenne ha így történt volna,de én szerintem meg pont a ködösítés kezdődött meg, azért nincs infó!!!
eszegfu
@papa.49: 19:45 Jószándékuan azt gondolom: pl. a "helyszinelő" rendőröknek minden gyanus történet esetén össze kell gyüjteniük a fellelhető dolgokat, mint ahogy ha előállitanak valakit alapos gyanuval, akkor attól különféle mintákat vesznek...mert ugy általában ez lehet a "protokoll" előirás, amit nem a "nagy" nyomozók végeznek el, hanem egy "kisrendőr". Természetesen tévedhetek is!
papa.49
@eszegfu: Tudod saját tapasztalat, -hála Istennek nem ilyen ügyben- hogy mindig attól függ a gyűjtés milyensége, mélysége, hogy ki az elkövető, vagy az áldozat sajnos...
Ha belegondolsz, hány komoly, nagy horderejű ügyben derült ki csak az elmúlt pár évben, hogy nem kellőképpen gyűjtöttek, vagy tároltak, vagy csak egyszerűen meg se találtak bizonyítékokat!!!
eszegfu
@papa.49: Jó, persze, az eszemre hagyatkozva, igazad lehet! De én még mindig hinni akarom, hogy betartják a "protokollt", ahogy az emberek többsége (na nem a parlamenti 2/3-ra gondolok!) is betartja a törvényeket... ez meg a lelki, elvi részem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.