Katari befektető csatlakozik a Kopaszi gát fejlesztési projektjéhez tulajdonostársként – közölte a budapesti ingatlanfejlesztést végrehajtó Property Market Kft.

A tájékoztatás szerint a katari hátterű Constellation Hotels Holdings Ltd. Luxemburgban bejegyzett társaság, tevékenységi köre főként kereskedelmi ingatlanok és hotelek hosszú távú befektetésére, valamint fejlesztésére terjed ki. A Constellation portfoliójában számos ötcsillagos szálloda és irodaépület található európai nagyvárosokban, illetve az Egyesült Államokban – írták.

A Duna-parton, a XI. kerületben megvalósuló projekt során a jelenleg és a továbbiakban is parkként működő Kopaszi gát területe egy modern iroda- és lakóövezettel bővül.

A Garancsi István-féle Market Csoporthoz tartozó Property Market 2015-ös megalakulása óta dolgozik az ingatlanfejlesztés részleteinek kidolgozásán, amellyel kapcsolatban májusban további információkat közöl majd – jelezte közleményében a Property Market.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ja és egy csöppet sem offshore, mert nem komcsi! =))
jav
Az jó lesz.
Úgy biztos kevesebbe kerül.
Főleg ha a Munkanélküliséget Csökkentő ,éh-béres ,Nemzeti Sikerek Magyarjait alkalmazzák.
Bár lehet úgy még egy kicsit,többe.
Még majd pályázatnyertesként pár milliárdocskát kapnak azért ,húúúgy "ingyen" munkaerőt vesznek igénybe.
És Siker lesz,Újra !
Mint hat éve,minden.
Fradigege
Migránsokkal csencsel? Nem azt magyarázták, hogy nekik mások a szokásaik, más a kultúrájuk? Európa pedig keresztény? Ha itt befektet akkor Európában tulajdona lesz, more!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.