A Fővárosi Törvényszék szerdán testi sértés és kifosztás bűntettében találta bűnösnek azt a kórházigazgatót, akit azzal vádoltak, hogy 2013. március 12-én megtámadta volt szeretőjét, és maró anyaggal locsolta le a nemi szervét – számol be a Velvet.hu.

B. Krisztián az elsőfokú ítélet értelmében négy éves letöltendő szabadságvesztést kapott, és öt évre orvosi szakmájának gyakorlásától is eltiltották. Az ítélethirdetés alatt a sértett, Renner Erika elsírta magát.

Négy év börtönt kapott Mikola unokaöccse, aki lesavazta szeretője nemi szervét

A támadással kezdettől fogva azt a kórházigazgatót gyanúsították, akiről kiderült: Mikola István unokaöccse.

B. Krisztián előzetes letartóztatásba is került, négy hónap után mégis szabadon engedték. A rendőrség másfél évig nyomozott, de mivel a nő nem ismerte fel a támadóját, nem emeltek vádat az orvos ellen és az eljárást megszüntették.

Renner Erika ügyvédje viszont új bizonyítást indítványozott. Az eljárást újraindították, és 2015. augusztusában végül mégis vádat emeltek az orvos ellen.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem felmenteni szeretném a Zuschlagot (megérdemelte), de ha azért, amit csinált 7 azaz HÉT évet kapott, akkor ennek ezért négyet adni? Mennyi lett volna, ha nem a Mikola rokona?
Ezt a szerencsétlen nőt tönkretette, és négy év , amit még harmadolni is fognak? Csak nehogy az legyen a vége, hogy nehéz gyerekkora volt és azt nem tudta feldolgozni, ezért törött a lelkiélete derékba.
Remélem a nehézfiúk a megfelelő altesti kezelésben fogják részesíteni odabenn, hogy mire kikeveredik onnan, addigra már a gondolatai se foroghassanak arról, hogy miért közeledne egy másik nőhöz.
Férfi létemre az a véleményem, hogy ennek az állatnak legalább egy szintű büntetést kéne kapnia egy gyilkos büntetésével.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Villon
@human: Az emberi naivitás valóban felülmúlhatatlan.
süsüasárkány
@Jozefina: reményeim szerint ez így lesz.
Az igazságszolgáltatás helyett, dönt a népitélet.
Villon
@süsüasárkány: Nagy öröm lenne számomra megismerni azt az embert, ki életében még nem vétkezett. Valószínű, hogy egyedüli vagy e tekintetben Süsü. Az, hogy ez az ítélet milyen, akkor tudhatjuk, ha ismerünk minden körülményt, motivációt. Amennyiben ezekkel tisztában vagy, oszd meg velünk bölcs tudásod. Én magam nem tudok újságcikk alapján ítéletet mondani.
human
@Villon: Talán az is benne van, hogy nem merik maguknak bevallani, hogy akit eddig istenítettek az átverte őket. Ezzel elismernék, hogy nagyot hibáztak. Márpedig a büszke ember ilyet nem ismer be se másnak se magának. Ezért körmük szakadtáig ragaszkodnak az idealizált képhez.
libellle
@Villon: Beirásod még csak megsem közeliti az én elképzeléseimet. Az IS inkább neked sympatikusabb mint nekem. Ellenben egy ilyen elmebeteget mint ez az orvos élete végéig bezárnám mert veszélyes az embertársaira.
Bringás
Egyáltalán nem csuknám be, csak én is savat öntenék a kukijára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.