Erre nincsenek szavak. Inkább csak idézzük:

Fischer Iván karnagy úr kezdi elveszíteni az önkontrollját. Amennyiben nem képes befejezni a követelőző hisztériát, fenyegetőzést és zavarkeltést, úgy át kell gondoljuk a támogatását.

Továbbra is elismerjük az ő kvalitásait, de fordíthatjuk ezt a pénzt más, szintén nemzetközi hírű magyar zenekarok bármelyikére, amelyik nem rúg bele a feléje nyújtott kézbe. Akkor lesz kiváló ürügye karnagy úrnak politikai motivációról beszélni, ócsárolni a városvezetést, hergelni a közvéleményt

- ezeket mondta Tarlós István a Főpolgármesteri Hivatal Indexhez eljuttatott közleménye szerint. Ezt nehéz máshogy értelmezni, mit zsarolásként, azaz ha Fischer Iván nem hagyja abba a hisztit, akkor a maradék pénzre sem számíthat.

Mint ismert: a Fővárosi Közgyűlés 260 millióról 60 millióra csökkentette a Fesztiválzenekar támogatását, azaz minden előzmény nélkül elvettek tőlük 200 millió forintot.

120 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Lehet, hogy Tarlós nem ért a zenéhez, de bunkónak elsőrangú.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
Szállóige született. Most olvastam:
Új szállóige
született

"Ceglédi Zoltán
május 4., 18:18
Megkímélt állapotú, mint Tarlós István könyvtári olvasójegye."
silber13
@furfang: Neked is szól, amit Antibácsinak írtam!
sgyuri2003
@Antibácsi: Ha megnézed a mester nyilatkozatát és utána a Tarlósét és ha eszed is van hozzá, hogy megértsd akkor rájöhetsz , hogy baromságokat beszélsz.
Fischer Iván még tíz év múlva is Fischer Iván lesz, ellenben Tarlós tíz év múlva is Tarlós marad.
evacica
Azt tudtuk, hogy Tarlós egy bunkó, most is erről tett bizonyságot. Fischer Ivánt a világon minden kultur ember ismeri, s elismeri fantasztikus zenei tudását, nagyon sok embernek szerzet sok szép órát, s reméljük még fog is! Fischerről 100 év múlva is fognak beszélni persze jó értelembe, Tarlós meg eltűnik a semmibe,
evacica
@furfang: Fischer Iván amit csinál, ahhoz felső szinten ért is! Az ilyen emberek viszik még a magyarok jó hírét a világba, amit nem győz ez a kormány lerombolni! Az ilyen emberek adnak a hazának maradandó értékek, amire méltán büszkének kéne lenni!Ennél jobb propagandája egy országnak nem is lehet, persze ahhoz kellő intelligencia is kéne, hogy ezt fel is fogják! Igaz szotyolázni ilyen hangversenyen nem illik, de gondolom anélkül lehet lenni 2 óra hosszát.
tán büszkének kéne lenni! Fischer soha nem szidta a hazáját, de neki is meg lehet az a joga, hogy esetleges nem tetszését fejezze ki a regnáló kormánnyal szemben!Mindenki örülhetne, ha ilyen műveltséggel és tehetséggel rendelkezne mint ő!
evacica
@Antibácsi: Bizony bizony külföldre jár, hogy sikerre vigye a világ 9 legjobb zenekarát, folyton folyvást, mert neki ez a dolga!Én hallgatnék az ön helyében, egyébként hány koncerthét méltóztatót hallgatni ennek a zenekarnak, melyet A TEHETSÉGES Fischer Iván VEZET? Szerintem egyet sem, nyilatkozatából ítélve!Nem baj lehet menni meccsre

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.