A Belügyminisztérium (BM) MTI-hez eljuttatott közleménye szerint kedd este valakik (egyesek) a néhány héttel ezelőttihez hasonló, túlterheléses támadást intéztek a kormany.hu kormányzati portállal szemben. A BM szerint a külföldi gépekről intézett támadás "több mint hat órán keresztül" zajlott, ráadásul "módszeresen", de az "intézkedéseknek és az alkalmazott védelmi rendszereknek köszönhetően" sikerült kivédeni a próbálkozást. A portál azóta is elérhető, és a belügy most már - "a legmagasabb szintű biztonsági eljárásoknak eleget téve" - felkészültnek érzi magát minden további támadás visszaverésére. Legutóbb április elején halt le a kormányzati portál, bár akkor több megszólaltatott szakértő is azt valószínűsítette, hogy nem a háttérhatalmak összeesküvése, hanem egyszerű adminhiba okozta a leállást.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sziha
Nono... Pont, amikor migransonkent ennyit kene fizetni? Ki lesz a kovetkezo ellenseg, Viktorovics?
Toby
"...és az alkalmazott védelmi rendszereknek köszönhetően..." - gondolom a qrmányzati pc zsonglőrök óvszert húztak a pc.-kre !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.