Újabb száznyolcvan fokos fordulatot vett a napokban magát „tisztességesnek és szegénynek” nevező Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke a Sonline.hu-nak arról beszélt, hogy a kétharmad lebontása érdekében hajlandó lenne akár a Jobbikkal is összefogni.– Szerintem biztosan szerveződik együttműködés a következő országgyűlési választás előtt, ha nem is olyan, mint 2014-ben volt. De lehet, mindegy, mit mondunk majd, mert a tapasztalatok szerint az emberek – ahogy Tapolcán és Salgótarjánban is – előbb balról jobbra, majd jobbról balra átszavaznak a legesélyesebbnek tartott ellenzéki jelöltre. Bekövetkezhet tehát az, amire nem gondolt Orbán Viktor, hogy a centrális erőtér fölött létrejöhet a bal- és jobboldali összefogás – mondta Gyurcsány. Szerinte előfordulhat, hogy a három nagy blokk – a baloldali ellenzék, a Jobbik és a Fidesz–KDNP – egyike sem szerzi meg a voksok ötven százalékát, s nyílt koalíciót sem köthetnek egymással. – Egyáltalán nem lelkesednék érte, de már nem tudom kizárni, hogy lesz...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha ezt sokat hangoztatja, az 5 % hamar 1 % alá esik!!!
Toby
Az ördöggel is, ha arról van szó, hogy genyóékat el kell kergetni !
KERKA
Kicsit még várhatna a Feri a nagy összeborulással. A jobbik éppen szétszakadni készül. És egyáltalán nem biztos, hogy Vona marad éllovas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.