Sokak számára kedvelt támadási célpont volt az elmúlt években a Magyar Távirati Iroda működése és az általa leközölt hírek tartalma, illetve talán még inkább: a hírek elmaradása. Más, érdemi piaci szereplő hiányában pedig még inkább megnő az MTI felelőssége. A Századvég tanulmányok szerint az MTI elsősorban személyes-szervezeti és másodlagosan politikai-hatalmi harcban morzsolódott fel. De hogyan jutott erre sorsra és vajon az MTVA valóban egypárti kontroll alatt áll?

Feltöltő: jogalappal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem szabadna megfelejtkezni az MTI tudatos ferdítési/hírhamisítási szokásairól sem. Tartok tőle, hogy nem, vagy nem csak nyelvi ismeret és szövegértési gondok vannak mögötte, ugyanis nagyon egy-irányban tévednek a szövegek fordításaiban! =))
karma1
Tologatjak a sz@rt egymasra, pedig semmi mas nem tortenik, csak minkettojuknek ( MTI-MTVA) a fejen ul a varangy, orban viktor kepeben.
Azt viszont mar el is felejtettem, hogy szabo l. zsolt itt nalunk a nagykovet. (Mondjuk, nem ambassador, csak consul, sokkal kisebb jogkorrel,) viszont hogy mennyire link lehet ez a tarsasag, arra jo pelda, hogy amig mindenkinek szokott lenni egy ingyenesen hivhato telefonszama, addig neki osszesen egy mobiltelefonja van, fax-keszuleke ill. elerhetosege egyaltalan nincs - vajon hogy jarhat el peldaul egy ujzelandon bajbajutott magyar polgar eseteben, ha meg az sincs neki?-,. ja, es persze mindenkinek van terkepen is megnezheto. bemerheto latvanya, addig ennek a "nagykovetsegnek" SEMMI !

Ezt talaltam:
www.mfat.govt.nz/en/countries-and-regions/europe/hungary/embassy-of-hungary/contactfull
karma1
Ja, es csak egy kerdesem lenne: vajon mire ment el az a 400 millio, amit ebbe a "nagykovetsegbe" oltek bele?
Aki Én
Egy időben próbáltam nézni a híradójukat, hogy tudjam mi folyik ,,odaát", de képtelen voltam rá. Olyan gyomorforgató ami ott megy, hogy szerintem jóérzésű, értő ember képtelen tartósan nézni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.