A Nyugat.hu utánajárt a körmendi balhénak és szerintük egyedül az igaz, hogy betört egy ablak.

Az ATV cikke szerint szerdán a körmendi menekülttábor szomszédjában éppen egy junior-serdülő leánycsapat edzése zajlott, amire a bevándorlók is felfigyeltek, és odagyűltek. Az iskola ügyeletes tisztje kiment hozzájuk, és távozásra szólította fel őket, mire az egyik férfi berúgta az ablakot.

Ezzel szemben a Nyugat.hu cikkéből az derül ki, hogy a rendőrség vizsgálatot indított és a cikkben leírtakkal ellentétben:

- Az ügyeletes tiszt nem ment oda szólni a menekülteknek.
- Senki sem látta, hogyan tört be az ablak.
- A gyerekeket nem kellett sehonnan kimenekíteni.
- Az ablakok több helyen is meg voltak repedve, még az sem biztos, hogy a ominózus ablak szándékos rongálás miatt tört be.
- A csarnokba nem mászott be senki, menekültek sem.
- Botrány pedig végképp nem történt.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen eljárást indított, az ügyben több szülőt tanúként hallgatott meg. A főkapitány nem tud arról, hogy a – talán meg sem történt incidens miatt – bármilyen sportfoglalkozás elmaradna a jövőben.

A slusszpoén, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a szükséges intézkedések azonnali megtételére kérte Pintér Sándor belügyminisztert amiatt, hogy Körmenden illegális bevándorlók kézilabdázó lányokat zaklattak. De ha nem történt semmi a rendőrség szerint sem, akkor milyen intézkedések kellenek? Passz, majd az ATV megírja.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A slusszpoén, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a szükséges intézkedések azonnali megtételére kérte Pintér Sándor belügyminisztert amiatt, hogy Körmenden illegális bevándorlók kézilabdázó lányokat zaklattak. De ha nem történt semmi a rendőrség szerint sem, akkor milyen intézkedések kellenek?

A hisztéria keltés a lényeg, ez a migráns dolog az egyetlen amibe kapaszkodhat ez
a rohadék és persze nem mellékesen, hogy elterelje a sok száz milliárdos lenyúlásaikról
a figyelmet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Aki kitalálta, hogy odateszi a tábort az ablakok elé, az miért nem mázoltatta le az ablakokat, mert a migráns nem látja a csajokat oszt. jónapot!!!
Valaki megint nem állt a hivatása magaslatán!!!
nezelodo
Értem én a min elnökünk aggódását, meg hogy a migrákról való szavazás a "jövőnkről szól". Igaza van az ő és a fidesz jövőjéről szól, hiszen megint ott akarják folytatni ahol abba sem hagyják (a tolvajlást)! Végül is a török megszállás is felszámolta a katolicizmust 150 év alatt nem Vezérünk? Vagy oroszul beszél az egész ország a szovjet jelenlét miatt? További jó hülyítést fiúk rettegjetek csak magatokban. Ami meg a UNIÓ kiszámlázási szándékát illeti, inkább arról beszéljetek, amit ti számláztatok ki nekünk adócsökkentésnek hazudva az elmúlt években. (Minimálbér adóztatás, MANYUP, ÁFA, jövedéki adó, társasági adó, eü. hozzájárulás, bank, kamatadó). Nem sorolom tovább mert a hülyítettek észre sem veszik.
namihami
@verőce21: Akkor méginkább örülnöd kellen és nem károgni.
Ha 2-3 jobb, nyugodtabb (leszámítva az esetleges anyósgárdát) boldogabb életvitelt eredményez, akkor iszlám---itt a helyed? Ránk férne. És a tények szerint, inkább Erdögan, mint Orbán. Lassan az is jobb lenne. És még fociban is előrelépés lenne a mostanihoz képest.
petike
@Dr plágium: Ez várható volt. Méghogy egy rendőrkapitány megcáfolja a nagy igazmondót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.