Semmiképpen nem tartom egészségesnek, ha egy nagyvállalkozó nyíltan szembe megy Orbán Viktor miniszterelnök akaratával, mint ahogy az sem egészséges, ha egy magyar vállalkozó adóelkerülési szempontból külföldre menekül – válaszolta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a PestiSrácok.hu azon kérdéseire, amelyek az Index tulajdonosának, az állammal is üzletelő Spéder Zoltánnak a gyanús és érdekes ügyleteire, üzleti lépéseire vonatkoztak. A tárcavezető ugyan előrebocsátotta, hogy ő nem Spéder Zoltán, ezért nem tud minden kérdésünkre válaszolni, de megígérte, hogy beszél az Index tulajdonosával és hogy portálunk betekintést nyerhet azokba a szerződésekbe, amelyekkel Spéder a Magyar Posta bizonyos szolgáltatásaira, cégeire tehette rá a kezét.

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
És ugyan miért? Orbán Viktor szent és sérthetetlen? Lázár elvtárs,,,ne szórakozzon! Orbán. - mint miniszterelnök - országunk legfőbb szolgája, ha ezt ÖN nem tudná!!!
mindenes46
@mariaberta: ..ha ő lenne nem művelné azt amit és már régen elhúzott volna minta vadlibák !
Toby
"...nem tartom egészségesnek, ha egy nagyvállalkozó nyíltan szembe megy Orbán Viktor miniszterelnök akaratával,..." - mert ki a f@szom az a karikalábú, megrögzött bűnöző ?
Hol van az leírva, hogy nem lehet szembe menni egy tapló, mocskos gyökér, egoista, önös érdekű "lopótök" akaratával ?
Szívesen látnám benne Krisztust, ha keresztre is feszítik !
papa.49
SzarJankó nagyon nyalsz netán inog a bársonyszék???
Nem vagy nélkülözhetetlen, sőt megsúgom neked ki is fog nyírni a hazugovics, mert veszélyes vagy rá nézve!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.