A magyar miniszterelnök nagyon kiakadt a brüsszeli javaslatra, amivel megoldanák a menekültválságot. Csacskaság, olaj a tűzre, sértegetés, lenézés.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Ha kommunista volna nem csinálna "ilyeneket" a néppel.Éltem m ár a Kádár korszakban,az ehhez képest Kánaán volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
Az egy öreg kommunista. Mondja ezt egy öregedő volt kommunista, aki hazudta már magát liberálisnak, demokratának. A kaméleon lófütty hozzá képest.
eugen4402
@wagabund: Ja, és attól félek, hogy Javier Solana - ha egy kicsit csípős is a szövege - de nagyon pontosan ismeri a mai magyar viszonyokat. Talán több információval rendelkezik még nyugállományban is. Vagy csak tud szelektálni búza és ocsú között. Innen lentről nehéz megítélni, mert megfájdul a nyakam, ha sokáig felfelé bámulok...:-)))
Csizmás Kond
@Toby: dehogy remegek sőt amint látod nem is bosszankodok...épp ezért nem is írok műveletlenségeket...te vagy akinek kocognak a fogai...
papa.49
@JAJMÁR: Soha nem bírtam az ,,önjelölt megmentőket,, számomra valahogy mindig büdös volt a túlzott öndicséret, nem fog ő megmenteni senkit, semmit, max. még egy ideig rabolja a pénzünket, az ország vagyonát, de mint minden könyvnek ennek is LESZ UTOLSÓ OLDALA, AMIKOR A HAZUGOVICS MINDENÉRT MEGFIZET!!!
wagabund
@Toby: Te vagy az első, aki alaposan utánajár, pedig lenne jobb dolgod is...
Toby
@Csizmás Kond: Mégis miért fosol ? Azért, mert illik együtt fosni a karikalábúval ? Látod, a körmendi "terrorveszély" is elmúlt ! A főgenyó belecuppantott a lóéba, te is vágyódsz rá ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.